Οι αιτήσεις για να γίνεις μέλος της AIESEC άνοιξαν!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

Αν είσαι φοιτητής και θέλεις να ασχοληθείς με κάτι ακόμα πέρα από τη σχολή σου, η παρακάτω είδηση σίγουρα σε ενδιαφέρει. Η AIESEC, ο μεγαλύτερος μη-κυβερνητικός νεανικός οργανισμός, άνοιξε αιτήσεις για το πρόγραμμα YouthTalent, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες νέους να γίνουν μέλη στον οργανισμό.

Εδώ και 68 χρόνια ο οργανισμός με παρουσία στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων και την δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου. Γι’ αυτό και έχει προσφέρει σε εκατομμύρια νέους σε 126 χώρες την ευκαιρία να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά μέσα από διαπολιτισμικές και απαιτητικές πρακτικές εμπειρίες.

ΤοYouthTalent είναι το πρόγραμμα πουσου δίνειτη δυνατότητα να ανακαλύψεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου και να αναπτύξεις σημαντικές δεξιότητες (softs kills) για το μέλλον σου,συμμετέχοντας στις ομάδεςτου οργανισμού στο Πανεπιστήμιο σου.

Μπορείς να ασχοληθείς με τις Πωλήσεις, κλείνοντας συνεργασίες με οργανισμούς και επιχειρήσεις, το Marketing, ενισχύοντας την εικόνα της AIESEC,ή το Customer Experience, βοηθώντας τους νέους να συμμετέχουν και να αναπτυχθούν μέσα από τα προγράμματα.

Hευκαιρία να δουλέψεις στο μεγαλύτερο οργανισμό από νέους για νέους είναι εδώ. Συμπλήρωσετην αίτησημέχρι τις 27/1 ή μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα και τον οργανισμό στο aiesec.gr.

Σχετικοί Σύνδεσμοι
Εικόνα: http://aiesec.gr/wp-content/uploads/2015/12/Online-Poster.png
Video “WhatisAIESEC”: https://www.youtube.com/watch?v=JtfpuAmgSy8
Σύνδεσμος για το YouthTalent: http://aiesec.gr/students/youthtalent/

Στοιχεία Επικοινωνίας
Δημήτρης Μαυρουδή
Υπεύθυνος Marketing
AIESEC στην Ελλάδα
dimitris.mavroudis@aiesec.net

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!