Η πρωτομαγιά μπορεί να πέρασε, αλλά η Άνοιξη καλά κρατεί ακόμα. Η διάθεση ανεβαίνει και οι περίπατοι αυξάνουν. Σίγουρα μέσα στη βόλτα σου βρήκες το κάδρο εκείνο που είπες: Αυτό είναι η Άνοιξη… Ή ακόμα μπορεί και να το ψάχνεις το κάδρο αυτό. Σε κάθε περίπτωση, μόλις το βρεις, ή αν το βρήκες, στείλε μας τη φωτογραφία που του έδωσε αιωνιότητα και στείλ’ τη μας με την λεζάντα που συμπληρώνει τη φράση: “Άνοιξη σημαίνει…” και κέρδισε βιβλία. Βάλε την φοβερή φαντασία σου να δουλέψει και ανάδειξε τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Διάλεξε την καλύτερη φωτογραφία που τράβηξες για την Άνοιξη (φύση, πόλη, άνθρωποι, κ.ά) και στείλε την στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook. Εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το κοινό ψηφίζει κάνοντας like στην αγαπημένη του!

Προετοίμασε λοιπόν τη δική σου φωτογραφική  καμπάνια (μέσω αναρτήσεων, κοινοποιήσεων κλπ) και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!! Οι δύο πρώτοι νικητές θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας  και ο τρίτος από τη συντακτική ομάδα του Citycampus. Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο ένα βιβλίο! Επίσης άλλοι πέντε συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Ακόμη: Οι φωτογραφίες των νικητών και όσων έλαβαν έπαινο, θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus και θα κοσμίσουν ένα e book φτιαγμένο από εμάς για εσάς για να ανατρέχετε και να ανακαλείτε στη μνήμη σας τις στιγμές του διαγωνισμού! Το e – book που θα επιμεληθεί η ομάδα μας θα περιλαμβάνει τις 3 νικητήριες φωτογραφίες και τις 5 που θα λάβουν έπαινο. Μαζί με την κάθε φωτογραφία θα παρουσιάζονται και οι συνεντεύξεις των νικητών, για να μάθει το κοινό λίγα παραπάνω στοιχεία για τη ζωή τους!

Ακόμη κάθεσαι; Μη χάνεις χρόνο και λάβε μέρος!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 3 Μάη 2017

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 31 Μάη 2017

Λήξη ψηφοφορίας: 5 Ιουνίου 2017

(οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Διαβάστε αναλυτικά τους Όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!