4+ 1 λόγοι για να κατεβάσεις το App του Citycampus σήμερα!

της Νικόλ Μπίρταχα

Citycampus App: Για εσένα που τρέχεις!

Είσαι φοιτητής; Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα, εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις για θέματα που σε αφορούν και συμβάλλουν στην ανάπτυξή σου;

Το Citycampus δημιούργησε για εσένα το ιδανικό App!

Γιατί να το κατεβάσεις:

Είσαι σε εγρήγορση για μεταπτυχιακά, νέες υποτροφίες και foititips 

 

Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για Erasmus, υποτροφίες, μεταπτυχιακά και σπουδές εξωτερικού- εσωτερικού; Μήπως αγχώνεσαι για τη ζωή στο πλαίσιο του πανεπιστημίου και χρειάζεσαι γρήγορα ένα survival guide; Το App μας θα σου στέλνει ειδοποίηση κι έτσι θα ενημερώνεσαι για ό,τι ανεβαίνει, την ώρα ακριβώς που ανεβαίνει!

 

Επιχειρηματικότητα και έρευνα; Με το Citycampus App είσαι μπροστά!

 

Έχεις τις επιχειρηματικές ιδέες σου, αλλά χρειάζεσαι πάτημα, γνώσεις και συμβουλές για να ξεκινήσεις; Κατέβασε το App μας και περιηγήσου  εύκολα και γρήγορα στις καρτέλες μας που αφορούν καριέρα και επιχειρηματικότητα. Μια γερή ματιά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, χρήσιμα επιχειρηματικά tips και εμπειρίες, σε ένα πολύ λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον!

 

 

Citycampus App: Δημιουργία και έμπνευση

Ενημερώσου εγκαίρως για καλλιτεχνικά events, μουσική, θέατρο, κινηματογράφο, διαγωνισμούς! Έτσι ξεφυτρώνει άλλωστε η έμπνευση και η δημιουργικότητα από μέσα σου! Notification sound κι έφυγες!

 

Ευρύ φάσμα θεμάτων – Our useful extras

 

Εξεταστική; Διάβασμα; Πίεση της καθημερινότητας; Άκου το… καμπανάκι της εφαρμογής και κάνε ένα διάλειμμα! Καλύπτουμε πολλαπλά θέματα όπως διατροφή, αθλητισμός, περιβάλλον, ταξίδια, τα οποία θα σε κάνουν να ενημερωθείς πολύπλευρα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα!

 

 

Citycampus App: IT’S FUN! + NEW things are coming!

Μάθε πρώτος όλα τα νέα του Citycampus! Νέα σεμινάρια και workshops, καινούργιες δράσεις του οργανισμού, διαγωνισμοί φωτογραφίας με πλούσια δώρα και πολλά άλλα θα εμφανίζονται απευθείας στο πάνω μέρος της οθόνης σου! So… Stay Tuned!!!

 

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!