4 Σειρές Τρόμου στο Netflix που θα σε κάνουν να μην κοιμηθείς ξανά!

του Δημήτρη Μαρίντσιου

Μας αρέσει-δε μας αρέσει, το Netflix έχει μπει στη ζωή μας. Για την ακρίβεια έχει… γίνει η ζωή μας! Λίγοι από εμάς έχουμε καθίσει ώρες μπροστά από την οθόνη; Λίγοι έχουμε τελειώσει σεζόν σε μια εβδομάδα;
Μεγαλύτερο ”plus” του Netflix δεν είναι άλλο, παρά η ποικιλία σειρών όλων των ειδών που μας παρέχει.
Εμείς, αυτή τη φορά, ξεχωρίσαμε τις σειρές τρόμου. Τις σειρές που βλέπεις ένα επεισόδιο και λες ”εντάξει, φτάνει, χρειάζομαι ύπνο”!
Ελπίζουμε οι σειρές που προτείνουμε να σας αφήσουν ξάγρυπνους, είτε επειδή είναι επικές, είτε επειδή είναι πολύ τρομακτικές! Σήμερα, λοιπόν, θα παρουσιάσουμε τέσσερις σειρές τρόμου, που μπορείτε να ξεκινήσετε και εσείς στο Netflix!

Χρονικά Κυνηγών Σκιών: Θανάσιμα Εργαλεία

Στη σειρά θα δούμε την ζωή μιας γλυκιάς έφηβης κοπέλας, την οποία θα έπρεπε να τη βασανίζουν θέματα όπως ”θα βρω αγόρι; Είμαι όμορφη; Θα περάσω στο πανεπιστήμιο;” Όχι, όμως…
Μιλάμε για σειρά τρόμου!
Η νεαρή Κλέρι Φρέι θα παρασυρθεί από ”κακές παρέες” -όπως θα έλεγε και η μητέρα μου- και θα μπλέξει σε μια φυλή ανθρώπων που για χόμπι έχουν να κυνηγούν δαίμονες. Στόχος της νεαρής πρωταγωνίστριας είναι να σώσει τον κόσμο από το κακό. Η σειρά βασίζεται σε βιβλίο, είναι βραβευμένη και αποτελεί παραγωγή του Netflix. Προς το παρόν έχει 3 σεζόν με 40λεπτα επεισόδια.

Δαίμονες του Χία Χάουζ

Μία οικογένεια μετακομίζει από το παλιό της σπίτι, διότι έμοιαζε στοιχειωμένο. Οι αναμνήσεις, όμως, των γεγονότων που έζησαν, τους ακολουθούν πιστά. Μπόλικο σκοτάδι, έντονο σασπένς και μαγκιά σας αν καταφέρετε να κοιμηθείτε. Καί αυτή η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο. Μέχρι στιγμής, έχουμε μία σεζόν, 10 χορταστικών επεισοδίων, διάρκειας (περίπου) μίας ώρας.

Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνας

Σαμπρίνα. Η κοπέλα που δεν θα ήθελες να έχεις κοπέλα, φίλη, αδερφή, ξαδέρφη. Γενικά δεν θα ήθελες να την έχεις κοντά σου. Στην υπόθεση της σειράς, λοιπόν, η Σαμπρίνα είναι μία γυναίκα μισή θνητή-μισή μάγισσα (σαν τη μαθηματικό μου στο γυμνάσιο δηλαδή), η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο δίλημμα της εφηβικής ηλικίας και στην κληρονομιά των γονιών της, την Εκκλησία της Νύχτας.

Μαθήματα Μνήμης

Απλά θα σας πω ένα στοιχείο: Ιαπωνική παραγωγή. Εντάξει, σκεφτείτε λίγο να πείτε σε ένα φίλο σας πως βλέπετε μια σειρά τρόμου από την Ιαπωνία. Σε ρωτάει ή δεν σε ρωτάει πόσο καιρό έχεις να πας εκκλησία; Όσον αφορά την πλοκή, έντεκα συμμαθήτριες από Ιαπωνία, ξυπνούν παγιδευμένες σε μία τραπεζαρία, μη γνωρίζοντας γιατί βρίσκονται εκεί. Η σειρά σε τρεις λέξεις: Μυστήριο, τρόμος, σασπένς.
Καλή θέαση!Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!