4ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας του Citycampus: ”Xρώματα στην πόλη”.

Χρώματα στην Πόλη

Τώρα που ήρθε η άνοιξη και η διάθεση έχει ανέβει, οι βόλτες στο κέντρο της πόλης έχουν την τιμητική τους! Μήπως επισκέφτηκες κι εσύ ένα πάρκο, ένα στενό ή κάποιο άλλο μέρος στην πόλη που σου τράβηξε την προσοχή και το φωτογράφισες; Αν ναι, λάβε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας που οργανώνει το Citycampus.gr και κέρδισε βιβλία! Αν πάλι δεν έχεις ήδη μία φωτογραφία στο αρχείο σου, να μία καλή ευκαιρία να ξεχυθείς στους δρόμους και να αξιοποιήσεις την καλλιτεχνική πλευρά που κρύβεις μέσα σου!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Διάλεξε την καλύτερη φωτογραφία που τράβηξες στην πόλη και στείλε την στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook. Εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το κοινό ψηφίζει κάνοντας like στην αγαπημένη του!

Προετοίμασε λοιπόν τη δική σου φωτογραφική  καμπάνια (μέσω αναρτήσεων, κοινοποιήσεων κλπ) και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!! Οι δύο πρώτοι νικητές θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας  και ο τρίτος από τη συντακτική ομάδα του Citycampus. Οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο ένα βιβλίο! Επίσης άλλοι πέντε συμμετέχοντες θα λάβουν έπαινο για την αξιόλογη προσπάθειά τους!

Ακόμη: Οι φωτογραφίες των νικητών και όσων έλαβαν έπαινο, θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus και θα κοσμίσουν ένα e book φτιαγμένο από εμάς για εσάς για να ανατρέχετε και να ανακαλείτε στη μνήμη σας τις στιγμές του διαγωνισμού! Το e – book που θα επιμεληθεί η ομάδα μας θα περιλαμβάνει τις 3 νικητήριες φωτογραφίες και τις 5 που θα λάβουν έπαινο. Μαζί με την κάθε φωτογραφία θα παρουσιάζονται και οι συνεντεύξεις των νικητών, για να μάθει το κοινό λίγα παραπάνω στοιχεία για τη ζωή τους!

Ακόμη κάθεσαι; Μη χάνεις χρόνο και λάβε μέρος!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 18 Απριλίου 2016

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 18 Μαΐου 2016

Λήξη ψηφοφορίας: 25 Μαΐου 2016

(οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Διαβάστε αναλυτικά τους Όροι-διαγωνισμού-φωτογραφίας!

Ή απλά, ψηφίστε τηνν καλύτερη φωτογραφία εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.964977603579367.1073741835.461609287249537&type=3