«Σπουδάζω με Υποτροφία»: 25 Νέες Ειδικές Υποτροφίες

Το Πανεπιστήμιo Πειραιώς – Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) πραγματοποιούν το Mastering Program CSAP (Certified Systemic Analyst Professional), το οποίο ως Executive Program προσφέρει Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις και Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων.

CSAP Mastering Program

25 ΥποτροφίεςΤο Executive Πρόγραμμα Σπουδών “CSAP Mastering Program” στοχεύει στο να παρέχει άρτια και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε να παράγει καταρτισμένους Επαγγελματίες Συστημικούς Αναλυτές και να συμβάλλει θετικά στην ανταγωνιστικότητα και στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Η ΕΕΣΜ προσφέρει στους συμμετέχοντες του CSAP Προγράμματος για το νέο κύκλο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, εικοσιπέντε (25) Ειδικές Υποτροφίες, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του κόστους του προγράμματος.

Περισσότερες Πληροφορίες

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 10 Οκτωβρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: csap.gr είτε στη Γραμματεία: email: csap@hsss.gr, τηλ.: 2104142145, 6940022366

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://spoudazomeypotrofia.gr/ και στο 211 7051841.

Κάνε την αίτηση σου εδώ.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!