10 νέες θέσεις από το CollegeLink

Άρπαξε μία από τις 10 νέες θέσεις από το CollegeLink!

Ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο. Εσύ, όμως, μην ψαρώνεις! Στο CollegeLink όλα είναι δυνατά! Βρες τη θέση που ταιριάζει με τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά σου και κλείσε άμεσα την πρώτη σου συνέντευξη! Ποτέ δεν ήταν τόσο απλό να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου!

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

  1. E-COMMERCE & DIGITAL DESIGN @Mini Raxevsky

Σου αρέσει η παιδική μόδα; Τότε στο τμήμα Marketing της Mini Raxevsky σε περιμένει μια τεράστια ευκαιρία καριέρας για σένα που σε ενδιαφέρει να εξελιχθείς και να δραστηριοποιηθείς στον τομέα της μόδας. Ζήσε την εμπειρία! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

2. Field Support engineer @SIMON TECHNOLOGIES AE

Η SIMON TECHNOLOGIES AE, επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας συστημάτων Τεχνολογίας, Επικοινωνίας και Ασφαλείας Bosch για την Ελληνική και Βαλκανική αγορά, ζητά Τεχνικό για την κάλυψη Τεχνικής Υποστήριξης Πελατών. Απαραίτητα προσόντα, πτυχίο Ηλεκτρολόγου / Ηλεκτρονικού μέσης εκπαίδευσης ή ΤΕΙ, άριστη γνώση Αγγλικής ή/και Γερμανικής γλώσσας και τουλάχιστον 3 έτη εμπειρία σε υποστήριξη συστημάτων επικοινωνίας και ασφάλειας. Τι λες; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

3. Accountant (temporary contract) @Atria Group, affiliate of CBRE

Γνωρίζεις από λογιστική; Τότε βρήκες δουλειά! Η Atria Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ, η συνεργαζόμενη εταιρεία της CBRE για την Ελλάδα και την Κύπρο και o μεγαλύτερος ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας, αναζητά Λογιστή/ Λογίστρια με σύμβαση ορισμένου χρόνου 6 μηνών για το τμήμα διαχείρισης Ακινήτων. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

4. ERP SUPPORT @SARKK S.A

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία. Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρείες του κλάδου που εξαπλώνεται και ενδιαφέρεται να καλύψει τον τομέα του ERP support. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

5. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ @POSIT – MOBILE TELECOMMUNICATION CENTER SA

Η POSIT, στο πλαίσιο της δυναμικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στην παροχή υπηρεσιών ενέργειας, αναζητά Εξωτερικό Πωλητή – Σύμβουλο Πωλήσεων Ενέργειας. Απαραίτητα Προσόντα είναι η προϋπηρεσία 1-2 ετών σε οργανωμένο περιβάλλον πωλήσεων, η εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας θα συνεκτιμηθεί, οι άριστες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες, η ικανότητα οργάνωσης και προγραμματισμού και η πολύ καλή χρήση Η/Υ και προγραμμάτων MS Office. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

6. Personal Assistant to the CEO @Doryssa Hotels & Resorts

Πώς θα σου φαινόταν τους 6 μήνες του χρόνου να τους περνάς στην Αθήνα και τους υπόλοιπους 6 στη Σάμο; Κι όμως, για σένα που θες να συνδυάσεις διαφορετικές τοποθεσίες, πόλη και φύση, αυτή η θέση σου ταιριάζει γάντι! Ίσως και μερικές φωτογραφίες από το Doryssa Seaside Resort, το υψηλών προδιαγραφών συγκρότημα, να σε πείσουν περισσότερο! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

7. Marketing Executive @Istion Yachting Ltd

Η Istion Yachting ιδρύθηκε το 1992 με αντικείμενο την ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών. Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με ένα μικρό στόλο σκαφών με έδρα το νησί της Κω στα Δωδεκάνησα όπου επεκτάθηκε γρήγορα συντελώντας στην καθιέρωση της περιοχής ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ιστιοπλοΐας. Πώς θα σου φαινόταν να γίνεις ο επόμενος Marketing Executive της Istion Yachting Ltd; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

8. Receptionist/Secretary @Zepos & Yannopoulos

Το δικηγορικό γραφείο Zepos & Yannopoulos που έχει διεθνή προσανατολισμό, αναζητά άτομο για γραμματειακή υποστήριξη. Προσφέρονται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης!  Στείλε την αίτησή σου τώρα!

9. Back-End Engineer @People Per Hour

Το PeoplePerHour ιδρύθηκε το 2007 από τους Ξένιο Θρασυβούλου και Σίμο Κιτήρη και υποστηριζόμενο από την Index Ventures – κορυφαία εταιρεία Venture Capital στην Ευρώπη – κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει η μεγαλύτερη κοινότητα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνδέοντας επιχειρήσεις με ελεύθερους επαγγελματίες (freelancers) ανά τον κόσμο. Σε ενδιαφέρει; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

10. Graphic Designer @Intelligent Entertainment

Γνώρισε τον συναρπαστικό κόσμο της Intelligent Entertainment! Η Intelligent Entertainment κατάφερε να επιτύχει τον ιδανικό τρόπο διασκέδασης, συνδυάζοντας την περιπέτεια, το μυστήριο και τη διάδραση, δημιουργώντας το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης της Ευρώπης, αρχικά στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Η 3η Σεπτεμβρίου 2014 ήταν η ημερομηνία που δύο νέοι άνθρωποι, ο Βασίλης Παντσάκης και ο Γιώργος Μιχαηλίδης πήραν την απόφαση να αλλάξουν όσα ξέρατε για τη διασκέδαση και να δημιουργήσουν το The MindTrap, που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αποκτήσει αναρίθμητους φανατικούς υποστηρικτές σε όλη τη χώρα. Λύσε το μυστήριο και στείλε την αίτησή σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!