10 νέες ευκαιρίες καριέρας by CollegeLink

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όσο οι ζέστες και οι θάλασσες σου παίρνουν τα μυαλά, τόσο δυσκολότερο φαίνεται να κοιτάξεις κατάματα τις υποχρεώσεις σου. Είναι όμως ακόμα πολύ νωρίς για να μπεις σε mood διακοπών, καθώς είναι μια καλή περίοδος για εύρεση εργασίας! Γι΄αυτό, σε περιμένουν 10 νέες ευκαιρίες καριέρας by CollegeLink!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

1.Performance Marketing Specialist @Ogilvy

Η Ogilvy αποτελείται από μία ομάδα 400 επαγγελματιών, παθιασμένων με τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις, την τεχνολογία και τις κοινωνικές πλατφόρμες. Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη εταιρεία, με 40ετή ιστορία. Ο/η εργαζόμενος/η που αναζητά, πρόκειται να αναλάβει έναν ρόλο κλειδί για την εταιρεία. Αν μοιράζεσαι το ίδιο πάθος και έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές δεξιότητες, δεν υπάρχει χώρος για ενδοιασμούς μπροστά σ’ αυτή την ευκαιρία!  Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

2. AR Accountant @Imerys Greece

Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της, η Imerys προσφέρει λειτουργικές λύσεις υψηλής αξίας σε μεγάλο αριθμό βιομηχανιών, από την παραγωγή προϊόντων μέχρι τα καταναλωτικά αγαθά. Αυτή η μεγάλη οικογένεια επιθυμεί να προσθέσει ένα νέο μέλος, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την καθημερινή επεξεργασία της λειτουργίας AR, θα καταχωρεί τις πληρωμές πελατών – καταγράφοντας μετρητά και επιταγές – στους κατάλληλους λογαριασμούς γενικού μητρώου και θα επαληθεύει τις λεπτομέρειες των συναλλαγών. Αν η εξέλιξη είναι μονόδρομος για σένα, τότε η λύση είναι μία! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

3. PHP Developer @DigitalWise

Το περιβάλλον που θα εργάζεσαι θα είναι ευχάριστο και δημιουργικό, η εκπαίδευσή σου σε νέες τεχνολογίες μέσα από courses θα είναι συνεχής και το πακέτο αποδοχών ανταγωνιστικό και ανάλογο των skills σου! Οι αρμοδιότητές σου θα αφορούν την ανάπτυξη ιστοσελίδων και web εφαρμογών. Αν όλα αυτά σου ακούγονται ενδιαφέροντα, βιάσου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

4. ΙΤ Governance Consultan @PRIORITY QUALITY CONSULTANTS

Ανάμεσα στις αρμοδιότητές σου για αυτή τη θέση θα είναι η διακυβέρνηση IT projects, η αλληλεπίδραση με τους πελάτες σε τακτική βάση, η σύγκριση των τρεχουσών πρακτικών με τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, τα διεθνή πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές, η διεξαγωγή αξιολογήσεων κινδύνου και όλα αυτά ως μέλος μιας ομάδας. Το ΄χεις; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

5. Total Rewards Analyst @Better Future IKE

Πρόκειται για μία συμβουλευτική εταιρεία που υποστηρίζει οργανισμούς, ομάδες και ανθρώπους για τη δημιουργία αξίας για όλους τους ενδιαφερόμενους και το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν. Η Better Future μεγαλώνει την ομάδα της και ζητά τον/την επόμενο/η φιλόδοξο/η υποψήφιο/α που θα ενταχθεί δυναμικά στην ομάδα της! Ο επιτυχών υποψήφιος θα μπορέσει να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αποζημίωσης, παροχών και δεδομένων κινητικότητας. Λες να είσαι εσύ; Υπάρχει τρόπος να το μάθουμε! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

6. Marketing Assistant @ferryhopper.com

Η Ferryhopper είναι μία διαδικτυακή μηχανή κρατήσεων για ferry-boats, αποτελεί μία μοντέρνα και καινοτόμα πλατφόρμα που παρουσιάζει στο χρήστη κάθε διαθέσιμη -άμεση και έμμεση- σύνδεση με πάνω από 160 ελληνικά νησιά και λιμάνια. Αναζητά ένα νέο και φιλόδοξο marketing assistant που θα ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου, την επικοινωνία της μάρκας, το digital marketing, την επικοινωνία με Έλληνες και διεθνείς πελάτες. Είσαι έτοιμος/η να πας την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

7. Software Engineer @Navarino

Θα ήθελες να εξελιχθείς επαγγελματικά και προσωπικά εργαζόμενος/η σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, με ισορροπία εργασιακής και προσωπικής ζωής, με την ευκαιρία να παρακολουθείς ή και να εκπροσωπείς τη Navarino σε σχετικές διασκέψεις; Και ποιος δε θα το ήθελε;! Οπλίσου με τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και τα skills που σε διακατέχουν και κάνε την αίτησή σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

8. Junior Γραφίστας/στρια @BNDB

H BNDB αναζητεί Junior Γραφίστα/στρια που θα στελεχώσει μια δυναμική ομάδα με σκοπό την υλοποίηση διαφημιστικών projects για ορισμένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά και Διεθνή brands. Ανάμεσα στις αρμοδιότητες του/της υποψηφίου/ας περιλαμβάνονται η δημιουργία περιεχομένου (visuals), η δημιουργία πρωτότυπων σχεδιαστικών concept, γραφιστικών και layout ανά περίπτωση και η συνεργασία με το τμήμα marketing για το σχεδιασμό των digital ενεργειών. Αν το πάθος σου για το  graphic design συνδυάζεται με διάθεση για μάθηση, είσαι μέσα! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

9. Sales Support @SCHUR FLEXIBLES ABR S.A.

Η Schur Flexibles ABR S.A. (πρώην Alfabetaroto SA) παράγει και μετατρέπει εύκαμπτα υλικά συσκευασίας εδώ και σχεδόν 50 χρόνια και στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης, επιθυμεί να προσλάβει επαγγελματία στην Εμπορική Διεύθυνση. Η επικοινωνία με πελάτες και αντιπροσώπους και η διαχείριση ροής προϊόντων και πληροφοριών θα είναι κάποια από τα βασικά σου καθήκοντα. Να μια ευκαιρία να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου! Άρπαξέ την! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

10. Front office receptionist @BDO Greece

Έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες  -τόσο γραπτά όσο και προφορικά- στα αγγλικά, ευχέρεια και δεξιότητα στη χρήση Η/Υ, γνώση διοικητικών και γραφειοκρατικών διαδικασιών και ευχάριστη και επικοινωνιακή προσωπικότητα; Μην τα αφήνεις να πάνε χαμένα! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Για να μην χάνεις καμία ευκαιρία καριέρας, αλλά και για να συμπληρώνεις γρήγορα τις αιτήσεις στους εργοδότες που σε ενδιαφέρουν, κάνε την εγγραφή σου και κλείσε την πρώτη σου συνέντευξη!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!