Χριστουγεννιάτικα Bazaar

της Ευανθίας Νικολάου

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που νιώθουμε τη μεγαλύτερη ανάγκη προσφοράς. Επειδή γινόμαστε πιο ευαίσθητοι λόγω του κλίματος; Επειδή δενόμαστε περισσότερο με τα κοντινά μας πρόσωπα και θέλουμε να μοιραζόμαστε αγάπη; Πάντα τα Χριστούγεννα είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για κοινωνική προσφορά. Η Αθήνα κάθε χρόνο γεμίζει από εκδηλώσεις, Χριστουγεννιάτικα χωριά και παζάρια, τα οποία περιμένουν όλους εμάς να τιμήσουμε με την παρουσία και τη διάθεση μας και να βοηθήσουμε όποιον το έχει ανάγκη.

Φέτος τα Χριστούγεννα… τα παιδιά βοηθούν παιδιά!

Το Infokids.gr και το Infowoman.gr σου δίνουν την ευκαιρία να γίνεις εσύ ο Άγιος Βασίλης των παιδιών των οικογενειών που στηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό event που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13/12 (ώρα 13:00-18:00) και το Σάββατο 14/12 (ώρα 10:00-15:00) στον πεζόδρομο της Κοραή. Αν θέλεις κι εσύ να απολαύσεις διάφορες δραστηριότητες, μουσική και εκπλήξεις, αλλά, φυσικά, και να προσφέρεις δώρα σε καλή κατάσταση ή καινούρια για όλα αυτά τα παιδάκια που το έχουν ανάγκη, μπορείς να τσεκάρεις το πρόγραμμα της εκδήλωσης. 

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τη «Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης».

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης μας υποδέχεται όλους στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις 14 και 15 Δεκεμβρίου στο 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου. Ένας όμορφος συνδυασμός αγοράς διαφόρων χρήσιμων αντικειμένων με σκοπό την κοινωνική προσφορά, ενημέρωσης για την υιοθεσία αξιολάτρευτων ζώων που είναι διαθέσιμα και φέτος θα έχει και ένα έξτρα δώρο! Θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να γίνουμε εικονικοί γονείς σε κάποιο από τα ζωάκια που το έχουν ανάγκη! Είναι μια ευχάριστη εξόρμηση για μικρούς και μεγάλους ενώ μπορείς να φέρεις μαζί σου και το ζωάκι σου!  Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση του παζαριού.

Χριστουγεννιάτικα bazaars από το «Χαμόγελο του παιδιού».

Μια ακόμη επιλογή, ειδικά για όσους είστε εκτός Αθηνών, είναι τα Χριστουγεννιάτικα bazaars που θα πραγματοποιήσει το «Χαμόγελο του παιδιού» σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Μπορείς να δεις το πρόγραμμα αν θες κι εσύ να στηρίξεις το έργο του από όπου κι αν είσαι! Κι αν δε μπορείς να παρευρεθείς, υπάρχει και ηλεκτρονική στήριξη από το e-shop.

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!