Υποτροφία από τη Σχολή Μουσικοθεραπείας

της Στέφι Ράσκοβα

Αγαπάς τη μουσική και θέλεις να ασχοληθείς μαζί της; Είσαι 18 ετών και πάνω; Αν απάντησες ναι στις παραπάνω ερωτήσεις, συνέχισε να διαβάζεις! Ο λόγος; Η Σχολή Μουσικοθεραπείας του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ευδόκιμος χαρίζει μία υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση στο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της.

Τι είναι η μουσικοθεραπεία;

Είναι, θα έλεγα, το μέσο με το οποίο ο μουσικοθεραπευτής βοηθάει άτομα με λεκτικές δυσκολίες να εκφραστούν. Είναι ιδανική και για όσους δεν έχουν δυνατότητα έκφρασης μέσα από το λόγο, αλλά θέλουν να έχουν δυνατή επικοινωνία.

Και για να περάσουμε στο θέμα μας…

Η Σχολή Μουσικοθεραπείας διοργανώνει διαγωνισμό από τον οποίο θα αναδειχθεί ένας μόνο νικητής. Αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχει μία φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων και όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι με ένα κλικ εδώ. Η προθεσμία συμπλήρωσης της φόρμας είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16:59. Μετά η φόρμα εξαφανίζεται. Η κλήρωση γίνεται λίγες ώρες αργότερα, στις 20:00.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται είτε με τη φυσική σου παρουσία είτε εξ αποστάσεως. Μπορείς να παρακολουθήσεις εξ αποστάσεως με δύο τρόπους: με σύγχρονη τηλεκπαίδευση, δηλαδή παρακολούθηση των μαθημάτων ζωντανά την ώρα που παραδίδονται, και με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δηλαδή παρακολούθηση των μαθημάτων σε καταγεγραμμένο βίντεο.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις:

  • Αν αναδειχθείς νικητής, αλλά δε θέλεις να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα, μπορείς να μεταβιβάσεις την υποτροφία σε όποιο πρόσωπο θέλεις.
  • Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, παίρνεις δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από το Ωδείο Όπερα Αθηνών και μπορείς να συμμετάσχεις σε αξιολόγηση γνώσεων για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου.
  • Αν δεν κερδίσεις τον διαγωνισμό, θεωρείσαι και πάλι νικητής, αφού όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν πάνω από 50% έκπτωση για να παρακολουθήσουν το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών της σχολής.
  • Αν είσαι κάτω των 18 ετών ή αν έχεις δηλώσει συμμετοχή παραπάνω από μία φορές, η συμμετοχή σου ακυρώνεται.
  • Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση και δεν απαιτείται εγγραφή.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!