Ρεπόρτερ

ΠΜΣ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ

της Ελευθερίας Χασάπη

Γενικές πληροφορίες

Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για τα 3 σύγχρονα και εξειδικευμένα -ελληνικής και αγγλικής γλώσσας- ΠΜΣ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Απόφοιτοι και επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν σε βάθος τους τομείς της δημοσιογραφίας και επικοινωνίας μέσω σπουδών υψηλής ποιότητας, που συνδέουν τα γνωστικά αντικείμενα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της έρευνας και την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης.

Τα 3 προγράμματα

ΔημοσιογραφίαΤα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρονται είναι τα εξής :

  • ΠΜΣ στη “Δημοσιογραφία” με ειδικεύσεις στην:
  1. Δημοσιογραφία στην ψηφιακή εποχή
  2. Δημοσιογραφία των Τεχνών και του Πολιτισμού
  • ΠΜΣ στην “Επικοινωνία” με ειδικεύσεις: 
  1. στην Πολιτική Επικοινωνία
  2. στις Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού
  • Αγγλόφωνο Πρόγραμμα: Master of Arts in Digital Media, Communication and Journalism

Μεταπτυχιακά προγράμματα στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ: Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

δημοσιογράφος

Όσον αφορά τις αιτήσεις καταληκτική ημερομηνία για τα ελληνόφωνα προγράμματα ορίζεται η Παρασκευή 04/09/2020. Αντίστοιχα, για το αγγλόφωνο ορίζεται η Παρασκευή 11/09/2020.

Παρακάτω παρατίθενται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των προγραμμάτων, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τη διαδικασία επιλογής, το πρόγραμμα σπουδών και τα τέλη φοίτησης:

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!