Τo Citycampus αναζητά συντάκτες-τριες για Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα!

Σου αρέσει να γράφεις; Θέλεις διαρκώς να ενημερώνεσαι και να ενημερώνεις; Η δημοσιογραφία και η αρθρογραφία είναι το πάθος σου; Αν απάντησες θετικά σε όλα τα παραπάνω, τότε το Citycampus είναι η κατάλληλη επιλογή!

Το Citycampus αποσκοπεί στην ποιοτική ενημέρωση των φοιτητών σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως σπουδές, υποτροφίες, μεταπτυχιακά, Erasmus, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα. Οι αρχές μας είναι η ομαδικότητα, η εγκυρότητα και η αξιοπιστία. Εάν οι στόχοι μας αποτελούν και δικούς σου στόχους, τότε σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας.

Αναζητάμε Εθελοντές συντάκτες εντός και εκτός Αττικής, με αγάπη για τη δημοσιογραφία, με συνέπεια και υπευθυνότητα που ενστερνίζονται την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς και ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο περιβάλλον ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου ενημερωτικού site. Προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία πάνω στη διαδικτυακή δημοσιογραφία, τα κείμενά σου να διαβαστούν από πολλούς αναγνώστες και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου.

  • Είσαι νέος;
  • Σου αρέσει να αρθρογραφείς;
  • Έχεις έμπνευση σε νέες θεματολογίες και θέλεις να ξεχωρίσεις;
  • Θέλεις να αποκτήσεις επαγγελματική εμπειρία στον τομέα;
  • Χρειάζεσαι αληθινές συνθήκες ενός οργανισμού εκτός από τη θεωρία της σχολής σου;

Αν πληροίς τα παραπάνω κριτήρια και θέλεις να ενταχθείς στο πλαίσιο ενός ενημερωτικού και νεανικού site, στείλε στο hr@citycampus.gr το βιογραφικό σου!

Περιμένουμε να διαβάσουμε τα κείμενά σας και να συνεργαστούμε μαζί σας!