Συνέντευξη με το Labyrinth of Senses: Διασχίστε τον λαβύρινθο των αισθήσεων!

της Μαριάννας Κούρτη

Το Labyrinth of Senses είναι ένα βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την αναπηρία. Για να διασχίσει κάποιος τον Λαβύρινθο Αισθήσεων θα χρησιμοποιήσει την αφή, την ακοή, την όσφρηση και την όραση ως εργαλεία για ένα ταξίδι διαφορετικής αντίληψης και σκέψης.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι σε οδηγεί σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η διαφορετικότητα, η ισότητα, η αποδοχή και ο σεβασμός.

Η ομάδα του Labyrinth of Senses αποτελείται από 7 μέλη που ασχολούνται με τα αντικείμενα που γνωρίζουν και αγαπούν περισσότερο. Η Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι είναι η Founder και η ψυχή του όλου εγχειρήματος. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι: η Δανάη Κοντίτση – Marketing & Communication Manager, η Σταυρούλα Κωστάκη- Partnerships manager , η Αναστασία Μιχαήλ- Φωτογράφος & Video Producer, η Αριστέα Μπισμπίκη- Research, η Αλεξάνδρα Νικοπούλου- Business Development, Τζίνα Ταρτάρη- Volunteers .

Αξίζει να τονίσουμε ότι το Labyrinth of Senses κατάφερε να διακριθεί στον διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας Social Impact Award 2017 του Impact Hub Athens κατακτώντας μία από τις 3 νικητήριες θέσεις του διαγωνισμού στην Ελλάδα και την 1η θέση στο community voting του Social Impact Award 2017 παγκοσμίως. Τ

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα και τις δράσεις του Labyrinth of Senses στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο citycampus.gr:

https://www.facebook.com/labyrinthofsensesGR/