Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ): Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών

της Στέφι Ράσκοβα

Βαρέθηκες να κάθεσαι στο σπίτι; Θέλεις να κάνεις κάτι εποικοδομητικό; Έχεις τη διάθεση να μάθεις καινούρια πράγματα; Ίσως μία νέα γλώσσα… Σου έχω τη λύση!

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) αναλαμβάνει φέτος την οργάνωση τμημάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2019. Και μην ανησυχείς! Τα τμήματα είναι για αρχάριους και η διδασκαλία περιλαμβάνει ένα δίωρο την εβδομάδα. Αρκετός χρόνος για να μάθεις, χωρίς να χρειαστεί να χάσεις κάποια έξοδο. Και το καλύτερο που δε γνωρίζεις ακόμα; Είναι δωρεάν!

Οι διαθέσιμες γλώσσες που διδάσκονται είναι η γερμανική, η γαλλική, η ιταλική, η ισπανική και η ρωσική. Τα μαθήματα θα γίνονται στα γραφεία του ΣΕΕ, στην οδό Βουλής 44Α που βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος, στον πρώτο όροφο. Αν η γλωσσομάθεια είναι το πάθος σου, δεν έχεις παρά να βιαστείς να στείλεις κι εσύ την αίτησή σου στο see1924@otenet.gr μέχρι και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018. Να έχεις υπόψιν σου πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις ή για τυχόν ερωτήσεις μπορείς να απευθυνθείς στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail. Είναι μία τέλεια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου αλλά και ένα δημιουργικό, νεό χόμπυ.

Καλή επιτυχία!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!