Πρόγραμμα “Σπουδάζω με Υποτροφία”

Ο Οργανισμός “Equal Society”, στο πλαίσιο των δράσεων του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην Εκπαίδευση, υλοποιεί  για 11η συνεχόμενη  χρονιά το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία». O φορέας σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας προσφέρει Υποτροφίες πλήρους φοίτησης σε νέους από φτωχές και ευάλωτες οικογένειες που δεν μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Η δράση του «Σπουδάζω με Υποτροφία»

"Σπουδάζω με Υποτροφία"‘Έως σήμερα το Πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» έχει  προσφέρει  εκατοντάδες Υποτροφίες στα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα  της χώρας. Μερικά από αυτά είναι:

  • τα μεταπτυχιακά προγράμματα  MBA  International και το  International Shipping, Finance and Management του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ALBA Graduate Business School,
  • σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, και στο Athens Tech College,
  • στα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών των  BCA CollegeMediterranean College και New York College,
  • στα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και άλλα.

11η χρονιά του «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Το 2022 θα είναι άλλη μία χρονιά που το “Equal Society” θα γίνει ξανά η γέφυρα για αυτούς τους ανθρώπους θέτοντας τους στόχους ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες. 

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!