Πώς να φορέσεις το πουλόβερ σου χωρίς να σε φορέσει!

της Δήμητρας Δάφνης Ποντίκη

Το Φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά και εκτός από το Halloween και την βροχή έχει έρθει και το λεγόμενο sweater weather, όταν δηλαδή το να φορέσεις το πιο ζεστό και απαλό σου πλεκτό μακρυμάνικο πουλόβερ σού φτιάχνει αμέσως την διάθεση.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις 5 + 1 απλούς τρόπους για να κάνεις το ντύσιμο σου αυτό το φθινόπωρο και χειμώνα λίγο πιο ιδιαίτερο με τη βοήθεια του πουλόβερ σου και να ξεφύγεις από τον φαύλο κύκλο του συνδυασμού του με το τζιν παντελόνι σου.

Φόρεσε το με φούστα

Αν συνδυαστεί με μια denim ή πιο ιδιαίτερη φούστα μπορεί να δώσει ένα girly ύφος στο σύνολο σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα.

                                                             

 Πουλόβερ σε έντονο χρώμα

Το μεγαλύτερο trend αυτό το χειμώνα είναι η κόκκινη εκδοχή του, την οποία και μπορείς να συνδυάσεις με μια δερμάτινη ή και vinyl φούστα, που αποτελεί επίσης μεγάλο trend. Κόκκινο και μαύρο είναι ένας συνδυασμός που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Πάνω από φόρεμα

Αν είσαι λίγο πιο τολμηρή μπορείς να φορέσεις το πλεκτό σου πάνω από ένα midi ή και μακρύ φόρεμα. Μπορεί να μοιάζει περίεργο, αλλά μία δοκιμή θα σε πείσει.

Μέσα από το παντελόνι

Φορώντας πουλόβερ υπάρχει δυστυχώς πάντα το ενδεχόμενο να φαίνεσαι λίγα κιλά παραπάνω, έτσι, για να τονίσεις την μέση σου μπορείς να το βάλεις  μέσα από το παντελόνι.

Με ζώνη

Αν σου αρέσουν αυτά που είναι πιο μεγάλα και μακριά μπορείς, για να μην χαθείς μέσα στο ρούχο, να φορέσεις μια ζώνη στο πιο λεπτό σημείο της μέσης σου. Έτσι, η σιλουέτα σου θα δείχνει ισορροπημένη.

Ζιβάγκο με σαλοπέτα

Τελευταίος και αγαπημένος τρόπος είναι όταν το πουλόβερ είτε απλό είτε ζιβάγκο φοριέται με σαλοπέτα, bring back the ‘90s!