Πλήρως Χρηματοδοτούμενες Υποτροφίες 2021-23

της Χριστίνας Τσίπη

Θέλεις να πας τις σπουδές σου ένα βήμα παραπέρα, αλλά αντιμετωπίζεις οικονομικές δυσκολίες; Το citycampus.gr σου παρουσιάζει τη λίστα που περιλαμβάνει τις σημαντικότερες υποτροφίες του 2021-23 για σπουδαστές που ενδιαφέρονται για διεθνείς σπουδές σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.

Netherlands Government Scholarship 2022

Οι αιτήσεις για την ‘Netherlands Government Scholarship Under Orange Knowledge Scholarship 2021-2022′ θα γίνονται δεκτές μέχρι 23 Μαρτίου 2021. Προσφέρουν πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους απασχόλησης ή σύντομους κύκλους μαθημάτων, χρηματοδοτούμενα από το Ολλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών. Υπάρχει πλήρης χρηματοδότηση (αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία, ασφάλιση υγείας, βίζα).

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Ireland Government Scholarship 2021

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για να υποβάλουν αίτηση για την υποτροφία της κυβέρνησης της Ιρλανδίας 2021. Η υποτροφία που χορηγεί η κυβέρνηση της Ιρλανδίας είναι μία από τις πιο δημοφιλείς υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 26 Μαρτίου 2021, οπότε καλύτερα να βιαστείς! Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα και παρέχει μηνιαίο επίδομα.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Australia Awards Scholarships 2021-2022

Οι Υποτροφίες Αυστραλιανών Βραβείων είναι Υποτροφίες Αυστραλιανής Κυβέρνησης που χρηματοδοτούνται πλήρως για πλήρους φοίτηση σπουδές σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά Προγράμματα. Πρόεκιται για υποτροφίες μεγάλου κύρους που παρέχουν πλήρη οικονομική κάλυψη (αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία, ασφάλιση υγείας, βίζα). Η προθεσμία λήγει στις 31 Απριλίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Rotary Peace Scholarships 2022-2023

Το Rotary Peace Fellowship απονέμει κάθε χρόνο 130 υποτροφίες. Οι Rotary Peace είναι υποτροφίες με πλήρη χρηματοδότηση για διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται για πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους απασχόλησης ή πρόγραμμα πιστοποίησης σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Η υποτροφία προσφέρει πλήρη χρηματοδότηση (αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία  ασφάλιση υγείας, βίζα). Η προθεσμία λήγει στις 15 Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Singapore Government Scholarships 2022

Η υποτροφία της κυβέρνησης της Σιγκαπούρης είναι μια πλήρως χρηματοδοτούμενη υποτροφία για να σπουδάσεις μεταπτυχιακό, που οδηγεί σε διδακτορικό, ή άμεσο διδακτορικό μετά από ένα 4ετές προπτυχιακό πρόγραμμα. Η υποτροφία παρέχει πλήρη χρηματοδότηση (αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία, ασφάλιση υγείας, βίζα) και λήγει την 1η Ιουνίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

New Zealand Government Scholarships 2022

Oι κυβερνητικές υποτροφίες της Νέας Ζηλανδίας χρηματοδοτούνται πλήρως από το Υπουργείο Εξωτερικών & Εμπορίου. Μπορείς να διεκδικήσεις μία από τις 650 υποτροφίες για σπουδές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού,  ή διδακτορικού επιπέδου σε δημοφιλή πανεπιστήμια της Νέας Ζηλανδίας. Δεν απαιτείται καμία χρέωση αίτησης για να υποβάλεις αίτηση. Το πρόγραμμα καλύπτει τα εξής: αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία, ασφάλιση υγείας, βίζα.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Korean Government Scholarships 2021

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών 2021 για την Κορέα είναι πλέον ανοιχτό. Το 2021, το Πρόγραμμα Υποτροφιών Παγκόσμιας Κορέας της Κορεατικής Κυβέρνησης της GKS στοχεύει να προσκαλέσει 1.278 διεθνείς φοιτητές να σπουδάσουν προγράμματα μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών πλήρους απασχόλησης. Η υποτροφία παρέχει πλήρη χρηματοδότηση (αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία,ασφάλιση υγείας, βίζα).

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Fulbright Scholarship 2022 in the USA

Το πρόγραμμα Fulbright των ΗΠΑ χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Περίπου 4.000 ξένοι φοιτητές λαμβάνουν υποτροφίες Fulbright κάθε χρόνο για να σπουδάσουν σε κορυφαία Πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Οι υποτροφίες αφορούν μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα και προσφέρουν πλήρη χρηματοδότηση (αεροπορικά εισιτήρια, δίδακτρα, διαμονή, μηνιαίο επίδομα, βιβλία, ασφάλιση υγείας, βίζα.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!