οδηγός πρωτοετών - σίτιση

Ο οδηγός πρωτοετών αφιερώνει σήμερα λίγες γραμμές στη σίτιση στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μπορούν να σιτίζονται σε τέσσερα εστιατόρια: ένα λειτουργεί στη Φιλοσοφική Σχολή στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, ένα στο Γουδί, ένα στη Δάφνη και ένα στο Κέντρο της Αθήνας. Η κάρτα της δωρεάν σίτισης χορηγείται από το Τμήμα Σίτισης Φοιτητών καθημερινά από 9.30 μέχρι 13.00 στο κτήριο της Πανεπιστημιακής Λέσχης, Ιπποκράτους 15 και Ακαδημίας, στον 4ο όροφο. Όσοι δεν δικαιούνται δωρεάν σίτισης μπορούν με 4 ευρώ ημερησίως να σιτίζονται για 2 γεύματα (μεσημέρι και βράδυ) επιδεικνύοντας τη φοιτητική τους ταυτότητα. Τηλέφωνα της Φοιητικής Λέσχης του Πανεπιστημίου Αθηνών: 210-3688216, 210-3688230 και 210-3688228.

Οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης μπορούν να σιτίζονται στις νέες εγκαταστάσεις της φοιτητικής λέσχης που βρίσκεται ανατολικά της Πανεπιστημιούπολης (Κ. Καραμανλή και 3ης Σεπτεμβρίου). Σε αυτή εκτός από εστιατόριο λειτουργεί υγειονομική υπηρεσία, καφετερία και κομμωτήριο, καθώς και άλλες παροχές όπως ψυχολογική υποστήριξη, διοργάνωση πολλών καλλιτεχνικών, πολιτιστικών αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων κλπ. Τα τηλέφωνα που μπορείτε να καλείτε για περισσότερες πληροφορίες είναι: 2310-992653 και 2310-992642.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Μαζί με τη στέγαση, έρχεται και η σίτιση. Για τη χορήγηση της δωρεάν σίτισης ισχύουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις… και κάποιες πρόσθετες προϋποθέσεις. Για να αιτηθείτε για τη δωρεάν σίτιση στο ίδρυμα που φοιτάτε, χρειάζεται να υποβάλετε κάποια δικαιολογητικά. Δείτε κάτι ιδιαίτερο που ισχύει για το Καποδιστριακό και το Αριστοτέλειο για τη δωρεάν…. […]

Comments are closed.