Θέσεις εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας από το College Link

Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που πρέπει να τσεκάρεις αυτόν τον μήνα!

Ο Ιούνιος μπήκε και μοσχοβολάει ήδη – επαγγελματική – ανανέωση και νέες θέσεις εργασίας. Γιατί; Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω θέσεις εργασίας από την πλατφόρμα του CollegeLink και θα καταλάβεις αμέσως για τι μιλάμε!

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Αθήνα!

Digital Insurance Expert @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες, τις παροχές και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Insurance Expert!

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας / Μεσίτης @ RE/MAX Royal Selection

Εσύ γνωρίζεις την εταιρεία παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών RE/MAX Royal Selection που εδρεύει στην Κηφισιά; You better do, γιατί αναζητά άμεσα συνεργάτες από όλη την Αττική. Μην περιμένεις πάλι την επόμενη ευκαιρία και κάνε την αίτησή σου τώρα για τη θέση Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας / Μεσίτης. Γιατί, θα εργαστείς σε ένα αληθινά ευχάριστο, ενθουσιώδες και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας. Γιατί, θα έχεις συνεχή, εξειδικευμένη εκπαίδευση. Και, γιατί θα λάβεις υψηλά ποσοστά προμήθειας επί της αμοιβής της εταιρείας για την πώληση/μίσθωση ακινήτων!

Architect @ EPAPHY

Μήπως έχεις άψογη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων ( 2D,3D); Μήπως διαθέτεις άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα; Μήπως τελοσπάντων έχεις κάποια επαφή με τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής; Αν ναι, τότε στείλε τώρα το βιογραφικό  σου στην εταιρεία EPAPHY για τη θέση Architect!

Θέσεις εργασίας

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός @ ALUMAN S.A.

Είσαι απόφοιτος κάποιας Πολυτεχνικής Σχολής και επιθυμείς… να μην βραχυκυκλώσει η καριέρα σου; Τότε, στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ALUMAN S.A. για τη θέση Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Κάποιες γνώσεις προγραμματισμού, ένα μεταπτυχιακό και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις είναι από τα προσόντα που θα σε βάλουν μέσα!

Digital Marketing Associate @ MG PREMIUM SA

Η έμπνευση και η δημιουργία είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει σίγουρα να διαθέτεις για μια επιτυχημένη καριέρα στο Digital Marketing. Και αν θεωρείς ότι έχεις αρκετά αποθέματα από αυτά και επιθυμείς να τα διοχετεύσεις τότε γιατί δεν στέλνεις το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Marketing Associate της εταιρείας MG PREMIUM SA; Ειδικά αν διαθέτεις και γνώσεις SEO/SEM και κάποια copywriting skills το έχεις!

Πωλητής/τρια @ Anastopoulos S.A.

Η εταιρεία Anastopoulos S.A., ξέρεις, η γνωστή εισαγωγική – εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των γραφικών τεχνών, του χαρτιού και των αναλωσίμων αναζητά έμπειρο/η Πωλητής/τρια για πλήρη απασχόληση. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου και δε θα χάσεις. Γιατί, η εταιρεία προσφέρει και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και… κινητό τηλέφωνο!

Frontend (React.js) Developer @ PlayerDex

Αν είσαι ήδη ένας Frontend Developer που διαθέτει έως και 2 χρόνια προϋπηρεσία στην React Native, τότε ας υποθέσουμε ότι είσαι και μέλος της εταιρείας PlayerDex! Γιατί, όντως, αν διαθέτεις αυτά τα προσόντα σε συνδυασμό με πτυχίο του κλάδου της Πληροφορικής, γνώσεις σε HTML/CSS, JavaScript, Bootstrap,jQuery και της αγγλικής γλώσσας, τότε πρέπει να στείλεις αμέσως το βιογραφικό σου για τη θέση Frontend (React.js) Developer!

Financial Support @ REVIVAL

Για περισσότερο από 20 χρόνια, η εταιρεία REVIVAL ενδυναμώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και στρατηγικής. Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση του κλάδου με τη χρήση νέων τεχνολογιών, συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των εταιρειών και την αύξηση της κερδοφορίας τους. Μήπως αυτά τα στοιχεία σε έπεισαν για να διαβάσεις περισσότερα για τη θέση Financial Support και να στείλεις το βιογραφικό σου;

 Business Developer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Business Developer!

Mid Level ERP Consultant/ Support @ DIMITROUKAS S. – KOUTSANTONIS D. OE

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία KOUTSANTONIS D. OE μελετά ( Research), αναπτύσσει ( Develop) και συμβουλεύει ( Consulting) επιχειρήσεις & οργανισμούς πως θα διαχειριστούν «έξυπνα» τις έντονες αλλαγές στην Κοινωνία & την Οικονομία, με σύμμαχο τις Νέες Τεχνολογίες. Αν θέλεις να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον της, τώρα έχεις την ευκαιρία! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου και γίνε ο επόμενος Mid Level ERP Consultant/ Support της.

Field Service Intern (6 months internship- T.E.I.) @ Uni Systems

Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα… Είσαι φοιτητής σε κάποιο Τ.Ε.Ι. του κλάδου της Πληροφορικής και έχεις αρχίσει ήδη να σκέφτεσαι τα πρώτα βήματα στην καριέρα σου. Και ξέρεις που μπορείς να το πραγματοποιήσεις; Στην εταιρεία Uni Systems φυσικά! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Field Service Intern (6 months internship- T.E.I.) και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η εξυπηρέτηση! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

Digital Insurance Expert @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες, τις παροχές και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Insurance Expert!

Software Developer/Engineer @ Upgrade

Έχεις γνώση των συστημάτων Firebase, Auth0, Azure, AWS και GCP; Έχεις προϋπηρεσία ως Developer και επιθυμείς να challengeάρεις τα skills σου; Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί αυτά τα προσόντα σου σε συνδυασμό με πολλά άλλα ακόμη μπορούν να σε βάλουν στην εταιρεία Upgrade. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Software Developer/Engineer και στείλε το βιογραφικό σου!

Support Associate @ Wolt

Η Wolt, ξέρεις, το app που έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ ένα από τα βράδια που έχεις λιγούρες σε θέλει στην ομάδα της. Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτεις είναι ευέλικτο πρόγραμμα, ικανότητες να εξελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι γρήγορα, λίγες γνώσεις αγγλικών και αρκετή όρεξη… για δουλειά! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Support Associate!

Βοηθός Λογιστή @ FAMILY SUPERMARKET AE

Λέγεται ότι η λογιστική είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων. Και, αν ξέρεις να την παίζεις στα δάχτυλα, αν έχεις προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση λογιστή έως και 2 χρόνια, αν γνωρίζεις από υπολογιστικά συστήματα και αγγλικά, τότε πρέπει να στείλεις το βιογραφικό σου τώρα στη θέση Βοηθός Λογιστή της εταιρείας FAMILY SUPERMARKET AE. Γιατί, θα απολαύσεις ένα ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών και δυνατότητες ανάπτυξης σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον! Το ΄χεις;

Στέλεχος για το Τμήμα Πληροφορικής @ ALUMAN S.A.

Μήπως είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Μήπως έχεις γνώση του SOFTONE ERP; Μήπως έχεις και γνώση σε γλώσσες προγραμματισμού JavaScript, C#, Delphi Pascal; Αν απάντησες φωναχτά ναι, τότε μην αργείς! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ALUMAN S.A. για τη θέση Στέλεχος για το Τμήμα Πληροφορικής!

Mid-Level Integration Engineer @ upstream

Η εταιρεία upstream δεν είναι μόνο μια εταιρεία ηγέτης στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μια εταιρεία που μπορεί να σου προσφέρει ανταγωνιστικές μισθολογικές παροχές, την ευκαιρία να εργασίας παρέα με μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα και… πολλές ώρες γυμναστικής στις εγκαταστάσεις της. Τι πρέπει να κάνεις εσύ για να τα έχεις όλα αυτά; Αρκεί μόνο να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-Level Integration Engineer!

Digital Marketing Specialist @ EPAPHY

Έχεις ακουστά τον διαφημιστικό όμιλο EPAPHY; You better do! Γιατί, αν διαθέτεις γνώσεις Web design και development, Social Media Marketing, Google Ads και κάτι τις από Graphic Design είσαι ήδη μέσα! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Digital Marketing Specialist και στείλε το βιογραφικό σου!

WordPress Developer @ The Webians

Διαθέτεις εξαιρετικές δεξιότητες σε CSS3, HTML5, PHP, jQuery και JavaScript; Έχεις εμπειρία σε JavaScript frameworks; Μπορεί να κατανοείς τους στόχους κάθε έργου και να χαράζεις αντίστοιχες στρατηγικές; Τότε, μάλλον είσαι και εσύ ένας webian! Για αυτό, διάβασε περισσότερα για τη θέση WordPress Developer και στείλε το βιογραφικό σου!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!