Νέα εβδομάδα-νέες θέσεις by CollegeLink

Από το δίκτυο του CollegeLink*

Νέα εβδομάδα-νέες θέσεις by CollegeLink! Νιώθεις μόνος και αβοήθητος στο κυνήγι εύρεσης εργασίας; Τώρα με το CollegeLink δίπλα σου δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς καθώς και αυτή την εβδομάδα, όπως κάθε εβδομάδα, ετοίμασε για εσένα 10 νέες θέσεις εργασίας για να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου! Δες τις όλες εδώ και βρες τη θέση που σου ταιριάζει!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

1. Digital Experts (πρακτική άσκηση) @Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε 6 χώρες. Με επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, σχεδιάζει χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αναζητά ταλαντούχους νέους Digital experts να εκπονήσουν την πρακτική τους στον όμιλο! Άρπαξε την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου και να γίνεις ασυναγώνιστος! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

2. Junior Team Leader @Decathlon

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης εταιρείας αθλητικών ειδών στον κόσμο, με 88.800 μέλη και παρουσία σε περισσότερες από 56 χώρες. Ο αθλητισμός είναι στο DNA της εταιρείας, αν είναι και στο δικό σου, μην χάσεις την ευκαιρία να εργαστείς με δυναμικούς και ενθουσιώδεις ανθρώπους. “Εκεί που τα αθλήματα και το πάθος γίνονται ένα, είναι ώρα να τρέξεις!” Τρέξε να κάνεις την αίτηση σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

3. Junior .NET Developer @Uni Systems

Η εταιρεία αυτή κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της για πάνω από 50 χρόνια. Σήμερα, ως μέλος του Quest Group, έχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά και εξελίσσεται σε έναν από τους πιο αξιόπιστους παρόχους ολοκληρωμένων  λύσεων στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι Junior .NET Developers στη Uni Systems θα αναπτύξουν, υλοποιήσουν και δοκιμάσουν λύσεις λογισμικού για τους διεθνείς πελάτες της εταιρείας και θα εμπλακούν σε προκλητικά projects! Challenge accepted? Στείλε την αίτησή σου τώρα!

4. Call Center Agent @Voltaerion

Έχεις ευχέρεια στην τηλεφωνική επικοινωνία, άνεση στη χρήση Η/Υ, διαπραγματευτικές ικανότητες και όχι μόνο; Η Voltaerion αναζητά άτομα με όρεξη, όραμα και συνέπεια να στελεχώσουν το τμήμα πωλήσεων και να εξελιχθούν μαζί της, ώστε μέσα από την αρμονική συνεργασία και τον επαγγελματισμό να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί! Είσαι το άτομο που ψάχνουν; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

5. Full Stack Web Developer @GIM Greek Internet Marketing

Η GIM δημιουργήθηκε το 2009 και ήταν από τις πρώτες εταιρείες που συνέστησαν την επιστήμη του internet marketing στις ελληνικές επιχειρήσεις. Αναζητά έναν έμπειρο Web Developer για full-time εργασία. Σε αυτή την εταιρεία θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας δεμένης ομάδας, να εφαρμόσεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις καινούργιες. Αν είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, βιάσου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

6. Google Ads Specialist @Newsphone Hellas SA

Η νέα μηχανή αναζήτησης vrisko.gr αποτελεί την ιστοσελίδα της διαφημιστικής πλατφόρμας του Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 του ομίλου επιχειρήσεων Newsphone Hellas. Η vrisko.gr αναζητά Google Ads Specialist για την υλοποίηση και διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών Google Ads για λογαριασμό των πελατών της εταιρείας. Αν έχεις εμπειρία στο αντικείμενο και διάθεση για επιπλέον εκπαίδευση και εξειδίκευση στα Google Ads προϊόντα, μην το σκέφτεσαι! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

7. Υπάλληλος ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ HOTEL BUSINESS ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ @SYSCO S.A.

Η SYSCO A.E. εταιρεία Πληροφορικής, από τους μεγαλύτερους Integrators στο χώρο Μηχανοργάνωσης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, αναλαμβάνει σημαντικά έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επεκτεινόμενη, ζητάει στελέχη Υποστήριξης – Εγκατάστασης Εφαρμογών (Implementation-Support) για τις δραστηριότητες της στον Ξενοδοχειακό Τομέα. Αν θέλεις να εργαστείς σε ένα δυναμικό και σύγχρονο περιβάλλον, με μεγάλους ορίζοντες εξέλιξης σε συνδυασμό με ελκυστικό πακέτο αποδοχών, μην το καθυστερείς! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

8. Java Engineer @AGILE ACTORS

H εταιρεία αυτή ψάχνει για παθιασμένους, πολυτάλαντους ΙΤ επαγγελματίες με ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο, καθώς και μεγάλη προδιάθεση για δημιουργική επίλυση προβλημάτων. Προσχωρώντας στις τοπικές ομάδες Scrum που εδρεύουν στην Αθήνα, ο επιτυχημένος υποψήφιος θα συνεργαστεί στενά με τις διεθνείς αναπτυξιακές ομάδες και θα δημιουργήσει λύσεις για κινητά και διαδικτυακά μέσα στον τομέα του online gaming. Είσαι μέσα; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

9. High Voltage Engineer @PowerPartner

Η Power Partner είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που ειδικεύεται στον ενεργειακό τομέα, παρέχοντας στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας σε όλους τους τομείς της ενεργειακής υποδομής. Ανάμεσα στις αρμοδιότητες σου σε αυτή τη θέση θα είναι η επαλήθευση σχεδίων μεσαίας τάσης και ο προγραμματισμός ρελέ προστασίας. Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον κάνε το επόμενο βήμα! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

10. Jr. Telecom Engineer @TTS Wireless

Η TTS Wireless παρέχει επί του παρόντος τηλεπικοινωνιακές λύσεις και λύσεις τεχνολογίας λογισμικού συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων σχεδιασμού δικτύων, ενοποίησης και εκκίνησης, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα εργαλεία και μεθοδολογίες για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας. Εάν είσαι νέος επαγγελματίας, που ενδιαφέρεται για τον κλάδο της ασύρματης επικοινωνίας και θες να επενδύσεις το χρόνο σου στην εργασία σε μερικά από τα πιο προηγμένα ασύρματα δίκτυα στον κόσμο, υπάρχει χώρος εργασίας για σένα! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία σου! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

*Όλες οι θέσεις δημοσιεύονται με ευθύνη του CollegeLink.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!