Μουσικά Φεστιβάλ

5 + 1   Μουσικά φεστιβάλ για φέτος το καλοκαίρι

της Ευρυδίκης Μπακαλίδου

Καλοκαιράκι… Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και πολλή μουσική. Η καλύτερη περίοδος για να απολαύσεις τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες επί σκηνής κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Φέτος η χώρα μας θα φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες στα μουσικά φεστιβάλ της καλοκαιρινής περιόδου. Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, για όλα τα γούστα, θα γεμίσουν τα καλοκαιρινά μας απογεύματα.  Γι’ αυτό και εμείς τα βάλαμε σε μια σειρά, έχουμε και λέμε…

Release festival

Η αυλαία των καλοκαιρινών φεστιβάλ ανοίγει με το Release festival  στις αρχές Ιουνίου. Στην πλατεία Νερού στο Φάληρο από τις 7/6 ξεκινά το μουσικό ταξίδι με τους: Damian “Gr Gong” Marley ,Third world, Hollie Cook. Το φεστιβάλ θα συνεχιστεί μέχρι τέλη του μήνα, άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι οι: Iggy Pop, James, Hozier, Hooverphonic, 12ος Πίθηκος, Tαφ λάθος, Disturbed και πολλοί άλλοι.

Περισσότερες πληροφορίες

Rockwave festival

Γύρω στα μέσα Ιουνίου έχουμε το Rockwave festival που φέτος στις 22 Ιουνίου, κλείνει 25 χρόνια, και θα φιλοξενήσει την LP, που την αγαπήσαμε από το τραγούδι της “Lost on you”. Την LP  θα συνοδέψει ο Γάλλος μουσικός Dj Kavinsky που τον γνωρίσαμε από το soundtrack “Nightcall”. Παρόλο που πρόκειται για τα δυο άκρα, η LP με την μαγευτική της χρεία, και ο Kavinsky να μας ξεσηκώνει με τις ηλεκτρονικές του δημιουργίες και οι δυο αφηγούνται γεγονότα μέσα από τη μουσική τους και δημιουργούν ένα μαγευτικό συνδυασμό που θα μας σαγηνέψει. Θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλοι καλλιτέχνες.

Περισσότερες πληροφορίες

Primer music festival

Και φτάσαμε στον Ιούλιο όπου έχουμε το Primer music festival στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο. Αν είσαι φαν της dance μουσικής τότε αυτό το φεστιβάλ είναι για σένα. Στις 10 Ιουλίου λοιπόν ο DJ Snake, που τον ακούσαμε δυνατά φέτος με το τραγούδι “Taki Taki” αλλά και το “Lean on”, ο J Balvin με το “Tranquila” και ο Salvator Ganacci με το “Talk”  θα είναι στη σκηνή του Primer music festival. Θα υπάρξουν και άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα, παρόλα αυτά η προπώληση των εισιτήριων έχει ήδη ξεκινήσει.

Tomorrowland

Φέτος για πρώτη φορά θα γίνει live μετάδοση του Tomorrowland στην Αθήνα. Στις 27 Ιουλίου στη Πλατεία Νερού στο Φάληρο θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλούς αγαπημένους DJ της ηλεκτρονικής μουσικής επί σκηνής με live stream από το Βέλγιο. Στην Ελλάδα θα έρθει ο Armin Van Buuren ένας μοναδικός DJ για να μας ξεσηκώσει με τις δημιουργίες του. Η live μετάδοση θα γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για να ενώσει όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε τη μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Eject Festival

Eject festival: Φέτος το Εject κλείνει 15 χρονιά και για αυτή του την επέτειο υποδέχεται τους The cure, τον  Michael Kiwanuka, τους Ride,  τους the Streams και τους Khuangbin. Φέτος υπάρχει μια ποικιλία στους καλλιτέχνες που θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ χωρίς όμως να ξεφεύγουν από τη ροκ. Στις 17 Ιουλίου θα παραβρεθούμε στη Πλατεία Νερού για να τους ακούσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Matala beach festival

Matala beach festival: Το μουσικό αυτό φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στην Κρήτη. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στις σπηλιές των Ματάλων  δίπλα στη θάλασσα.  Ένα τριήμερο με live συναυλίες από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες. Φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τη Παρασκευή 21 Ιουνίου με Κυριακή 23 Ιουνίου. Θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες: Στέλιος Ρόκκος, Locomondo, Glass Rebel, Πυξ Λαξ και άλλοι …

Περισσότερες πληροφορίες

Η μουσική και τα διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται δρουν σαν ένα μέσο επικοινωνίας, καθώς ενώνουν ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μουσική. Ό,τι κι αν επιλέξετε, λοιπόν, καλή διασκέδαση και καλό ξεφάντωμα!

So… let it rock!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!


Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!