Μαζί για το Disability Awareness Month: Starbucks & Labyrinth of Senses

Tα Starbucks και το Labyrinth of Senses ξεκινούν μια συνεργασία και διοργανώνουν μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση και στην εξοικείωση με τη διαφορετικότητα, για παιδιά και ενήλικες όλων των ικανοτήτων.

Χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις μας θα διασχίσουμε τον Λαβύρινθο, σε ένα ταξίδι διαφορετικής αντίληψης και σκέψης.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι θα μας οδηγήσει σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί η διαφορετικότητα, η ισότητα, η αποδοχή και ο σεβασμός προς όλους τους ανθρώπους.

Έλα και εσύ να απολαύσεις μια διαφορετική κούπα καφέ, να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις σου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Χώρος διεξαγωγής: Starbucks Νέας Σμύρνης

Διάρκεια δράσης: 12:00 – 19:00

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!