Κωνσταντίνα Παΐδα

Κωνσταντίνα Παΐδα

Editor

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Παΐδα και είμαι 21 χρονών. Πριν μεταβείτε σε αριθμητικές πράξεις, έχω γεννηθεί το 1998. Ζω στην Αθήνα αλλά σπουδάζω στην Πάτρα, στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. Είναι αρκετά διασκεδαστικό να περνάς τις μισές μέρες της εβδομάδας στην μία πόλη και τις άλλες μισές σε μια άλλη…δεν βαριέσαι ποτέ!

Η μεγάλη μου αγάπη είναι τα παιδιά όπως φαίνεται άλλωστε και μέσα από το επάγγελμα που διάλεξα να κάνω. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αυτό που με ευχαριστεί είναι να διδάσκω. Να μπορώ να μεταδώσω δηλαδή τις γνώσεις που έχω ήδη κατακτήσει η ίδια. Να μεταδίδω σε νεαρούς ανθρώπους δεξιότητες. Α! και κριτική σκέψη.

Και κάπου εδώ έρχεται και η απόφασή μου να αρθρογραφήσω για το Citycampus. Τα πράγματα είναι κάπως «κοινά». Με την σύνταξη ενός άρθρου, μιλάς έμμεσα στο κοινό που «σε διαβάζει», του μεταφέρεις γνώσεις και εικόνες που ίσως το αφορούν, του επιτρέπεις να διαβάσει όσα λες και να πάρει κάτι χρήσιμο από αυτά. Αυτό θα επιδιώξω κι εγώ να συμβεί για όσους διαβάσετε τα άρθρα μου!