Της Τζίνας Βαμβάτσικου

Μια Κούπα libre απόλαυση στην καρδιά της Αθήνας!! Σημείο αναφοράς το Θησείο… πρωταγωνιστεί ως προορισμός για βόλτα και διασκέδαση, τόσο των Αθηναίων όσο και τουριστών. Και πως αλλιώς…καθώς είναι κέντρο – απόκεντρο, κάτω από την Ακρόπολη και μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Αθήνας.

Το Κούπα libre έχει σημειώσει δύο χρόνια ανοδικής πορείας ως νεανικό καφενείο και συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά!!!

Λειτουργεί από το πρωί με καφέ και brunch, συνεχίζει με ποικιλία γεύσεων και χειροποίητων γλυκών και καταλήγει το βράδυ με ούζο, σπιτικό οινόμελο ζεστό και κρύο, κρασί, τσίπουρο και πολλά μεζεδάκια!

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του…

Specialty coffee από μακρινά μέρη του πλανήτη έρχεται για να ταξιδέψει τον ουρανίσκο σου!!! Γεύσεις από Αιθιοπία, Ρουάντα και άλλα πολλά… που δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμη μέχρι να τα δοκιμάσεις!!!

Όλα κυλούν παραδοσιακά…

Δροσιστικά κοκτέιλ από ελληνικά αποστάγματα για να καλύψουν κάθε γούστο και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Η έντεχνη μουσική του σε συνδυασμό με τους νοστιμότατους μεζέδες και ποικιλίες του, μπορούν να αποτελέσουν μία έξοχη επιλογή για την βραδινή αλλά και την απογευματινή σας διασκέδαση.

Βέβαια, όλα αυτά συνδυάζονται με τις πιο προσιτές τιμές. Ωραίο φαγητό, ωραίο κρασί, ωραίο οινόμελο, ωραίο ρακόμελο, ωραίος χώρος και στην καλύτερη τοποθεσία…

Όσο για την ονομασία, προέρχεται από το γνωστό ποτό cuba libre γιατί στον ιδιοκτήτη αρέσουν τα λογοπαίγνια, οπότε έγινε με την κούπα του καφέ ή την «κούπα» του ποτού!

Κούπα libre λοιπόν… Μια δοκιμή θα σε πείσει!
The best place to be! #koupa_libre

Ηρακλειδών 19, Θησείο

For more info:
Facebook: Κούπα libre
Instagram: koupa_libre

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!