Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που πρέπει να τσεκάρεις όσο μένεις σπίτι!

Και όσο εσύ μένεις σπίτι να θυμάσαι ότι η (επαγγελματική) σου τύχη δουλεύει… Και το CollegeLink φροντίζει αποκλειστικά για αυτο! Πήγαινε αμέσως τώρα να τσεκάρεις και αυτές και όλες τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν διαθέσιμες στην πλατφόρμα!

Δες όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Αθήνα!

Summer Paid Internship @ Procter & Gamble

Θεωρούμε ότι οι συστάσεις για την εταιρεία Procter & Gamble είναι περιττές. Είμαστε σίγουροι ότι αν είσαι κάτοχος πτυχίου (Bsc, MSc, MBA), παίζεις την αγγλική γλώσσα στα δάχτυλα και διαθέτεις άριστες ηγετικές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα και δεξιότητες στην επίλυση πολλαπλών και ταυτόχρονων προβλημάτων, είσαι ήδη μέσα σε αυτή! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Summer Paid Internship και ανακάλυψέ το και μόνος σου!

Junior PHP Developer @ Epignosis

Η ανοιχτή θέση στην εταιρεία Epignosis είναι μια. Και τα προσόντα για να την κατακτήσεις μόλις τέσσερα: αξιοπιστία, web skills (HTML, CSS, JS, SQL), αφοσίωση, leet skills (Linux, Unix) και, φυσικά, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior PHP Developer!

Mechanical and Electrical Engineer @ FOODIN GIAKOS AEBE

Είσαι απόφοιτος του κλάδου των Χημικών Μηχανικών; Διαθέτεις άριστες γνώσεις αγγλικών και είσαι μάστερ στην επικοινωνία; Τότε, συμβαίνει το απόλυτο match ανάμεσα σε εσένα και τη θέση Mechanical and Electrical Engineer! Διάβασε περισσότερα για την εταιρεία FOODIN GIAKOS AEBE, τις αρμοδιότητες, τα οφέλη και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mechanical and Electrical Engineer!

Υπάλληλος Logistics / Γραφείο Κίνησης @ VITEX S.A.

Βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου και διεκδίκησε τη θέση Υπάλληλος Logistics / Γραφείο Κίνησης της εταιρείας VITEX S.A.! Γιατί θα έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και τα Βαλκάνια που θα σου προσφέρει συνεχή εκπαίδευση ικανοποιητικές μισθολογικές παροχές και τη δυνατότητα συμμετοχής στο ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης. Διάβασε περισσότερα για τα προσόντα και τις αρμοδιότητες της θέσης Υπάλληλος Logistics / Γραφείο Κίνησης εδώ!

Merchandiser @ Talanton Ltd

Η εταιρεία TALANTON που εξειδικεύεται στην ανάθεση εξειδικευμένων υπηρεσιών δικτύων πωλήσεων & merchandising τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και πιστοποιείται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 στον τομέα παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών, αναζητά να προσλάβει για τις ανάγκες ανάπτυξης πωλήσεων στον κλάδο των υπηρεσιών καταναλωτικών προϊόντων σε καταστήματα Super Market, άτομα πλήρους και μερικής απασχόλησης για την περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ. Ενδιαφέρεσαι; Διάβασε περισσότερα για τη θέση Merchandiser εδώ!

Γραμματέας @ GP METALBOX EUROPE

Είσαι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι.; Διαθέτεις άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώσεις ERP; Μήπως είσαι και επικοινωνιακός και μπορείς να λειτουργήσεις εξαιρετικά στα πλαίσια μιας ομάδας; Η εταιρεία GP METALBOX EUROPE σε ψάχνει! Για αυτό, διάβασε περισσότερα για τη θέση Γραμματέας και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Digital Designer @ FLIPNEWMEDIA IKE

Λέγεται ότι το να δημιουργείς είναι σαν να ζεις δυο φορές. Για να ξεκινήσεις να δημιουργείς, όμως, χρειάζονται τέσσερα απλά προσόντα… Η γνώση σου σε Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe After effects και Adobe Xd. Η εξειδίκευσή σου σε Web & Mobile Design και UI/UX Design. Δύο με τρία χρόνια προϋπηρεσία σε digital agency και το ομαδικό σου πνεύμα. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία FLIPNEWMEDIA IKE για τη θέση Digital Designer!

Full-Stack Developer @ Apopsi SA

Αν έχεις τουλάχιστον τρία χρόνια εργασιακή εμπειρία στον κλάδο της Πληροφορικής. Αν έχεις καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και διαθέτεις εμπειρία ανάπτυξης τόσο για κινητά όσο και για επιφάνεια εργασίας. Αν, τελοσπάντων, έχεις άποψη για όλα αυτά τα developίστικα πράγματα, τότε δεν μένει τίποτα άλλο παρά να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία  Apopsi SA για τη θέση Full-Stack Developer!

Τεχνικός Δικτύων Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων @ Creative Minds Ltd.

Η εταιρεία Creative Minds Ltd. ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται. Εξειδικεύεται σε τομείς όπως το Δορυφορικό Internet, η τηλεφωνία VoIP (Voice over IP), η παροχή τηλεοπτικής ροής μέσω δικτύου δεδομένων (IPTV Streaming), οι τεχνολογίες μεταγωγής δεδομένων μέσω οπτικών ινών και αρκετούς άλλους. Και, τώρα, αναζητά τον επόμενο της Τεχνικός Δικτύων Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων! Ενδιαφέρεσαι;

Τεχνικοί Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών (Network Engineer) @ HTELCO GREEK TELECOMMUNICATIONS M.E.P.E.

Η εταιρεία HTELCO – Ελληνικές Τηλεπικοινωνίες Μ.Ε.Π.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, διαθέτει  ιδιόκτητο δίκτυο ασύρματης πρόσβασης και δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων υπηρεσιών internet. Στο πλαίσιο της συνεχόμενης προσπάθειάς της να αναπτύξει το δίκτυό της, αναζητά  3 Τεχνικούς  Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών(Network Engineer). Θα είσαι ο επόμενος;

Junior E-Commerce Coordinator @ Achilleas Accessories

Ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει πάντα να το κάνεις με στυλ. Για αυτό, αν επιθυμείς μια καριέρα στον κλάδο του e-commerce, στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία Achilleas Accessories για τη θέση Junior E-Commerce Coordinator… και θα μας θυμηθείς!

Information Technologies (IT) Specialists @ Euronet Card Services SA

Χάρη στην εταιρεία Euronet Card Services SA οι ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν ήταν ποτέ πιο ασφαλείς και οι θέσεις εργασίας Information Technologies (IT) Specialists τόσο κομμένες και ραμμένες για σένα! Γιατί ανάλογα με την επαγγελματική σου εμπειρία μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στους ρόλους SOFTWARE ENGINEERS, INFORMATION SECURITY ANALYSTS, SOFTWARE IMPLEMENTATION & QA ANALYSTS. Γιατί θα αναπτύξεις τις ικανότητές σου στην επίλυση προβλημάτων και θα απολαύσεις πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Γιατί θα συνεργαστείς με μια υπέροχη και διεθνή ομάδα. Ακόμη να στείλεις το βιογραφικό σου;

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η εξυπηρέτηση! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

Junior Magento Developer @ DigitalUp

Έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς; Τότε σίγουρα η εταιρεία DigitalUp θα θέλει να σε γνωρίσει… πολύ! Γιατί, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Junior Magento Developer με στόχο την ανάπτυξη eshop, website για λογαριασμό των πελατών της. Διάβασε περισσότερα για τη θέση εδώ!

Εκπρόσωπος Πωλήσεων @ RoadCube Inc

 Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση Εκπρόσωπος Πωλήσεων για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

Software Engineer @ ESCAPE GAME OVER PC

Για κάποιους το παιχνίδι μπορεί να τελείωσε, αλλά για σένα σίγουρα τώρα αρχίζει! Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Διαθέτεις εξαιρετικές γνώσεις JavaScript, CSS, HTML και PHP; Μήπως καταλαβαίνεις και τι παίζει με την SQL; Τότε είσαι έτοιμος να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ESCAPE GAME OVER PC για τη θέση Software Engineer!

Performance Marketing Specialist @ Aea Relate

Έχεις εμπειρία με Google AdWords/ Google Analytics και Facebook Advertising; Διαθέτεις εργασιακή εμπειρία σε Digital Marketing ρόλους; Σάμπως είσαι και φιλόδοξη προσωπικότητα με αίσθηση ατομικής ευθύνης; Τότε, είσαι ένα ανερχόμενο pig… της AEA RELATE το pig! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Performance Marketing Specialist εδώ!

Consumer Data Analyst @ Convert Group

Maybe stories are just data with a soul… Ή σε ελεύθερη μετάφραση, μπορεί να έφτασε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία στην εταιρεία Convert Group και στη θέση Consumer Data Analyst! Γιατί θα έχεις ένα ευέλικτο ωράριο εργασίας και δυνατότητα να δουλεύεις από το σπίτι σου. Θα εργαστείς σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας με μια υπέροχη και χαμογελαστή ομάδα. Μα πάνω από όλα θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τις γνώσεις σου και να εξελιχθείς. Έτοιμος να στείλεις το βιογραφικό σου;

Digital Marketing Coordinator @ TIMEBOX SA

Τα ψέματα τελείωσαν. Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις μια καριέρα στον κλάδο του Digital Marketing, τότε ήρθε η ώρα να στείλεις το βιογραφικό σου στην εταιρεία TIMEBOX SA για τις θέσεις Digital Marketing Coordinator και Digital Marketing Coordinator Internship! Αργείς;

Πολιτικός / Τοπογράφος Μηχανικός (Junior or Senior) @ ENVIROPLAN SA

Η εταιρεία ENVIROPLAN A.E., η οποία παρέχει Υπηρεσίες Συμβούλου & Μηχανικού και ειδικεύεται σε μελέτες – έρευνες σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και σε πάσης φύσεως Τεχνικά και Αναπτυξιακά Έργα, με διεθνή δραστηριότητα και γραφεία σε Ελλάδα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), Ρουμανία, Τουρκία, Σκόπια, Ιορδανία, Λίβανο και άλλου ζητά για άμεση πρόσληψη στην Ελλάδα και απασχόληση σε Έργα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ / ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ (Senior or Junior). Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!