Η ταινία της εβδομάδας: 5-12 Οκτωβρίου 2018

του Δημήτρη Μαρίντσιου

Φίλοι και φίλες της Marvel, η στιγμή που περιμένατε ήρθε!

Όσο ο υπόλοιπος κόσμος στενοχωριόταν γιατί έφυγε το καλοκαίρι και έρχεται το φθινόπωρο, εσείς χαμογελούσατε γιατί ξέρατε πως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, ο Venom έρχεται στην Ελλάδα!

Δεν περιμέναμε και λίγο τον ερχομό του Venom άλλωστε… Η Marvel (όπως συνηθίζει) μας είχε προϊδεάσει για τον ερχομό του συγκεκριμένου υπερήρωα από το μακρινό 2007 (σαν χθες ήταν, αλλά μάλλον γεράσαμε). Συγκεκριμένα, στο Spider-Man 3 στη σκηνή που επακολουθεί: Eddie Brock Becomes Venom (Scene) – Spider-Man 3 (2007) Movie CLIP HD 

 Τι έχουμε λοιπόν στην υπόθεση;

Ο Eddie Brock (Tom Hardy) αποκτά ξανά στο σώμα του, αυτόν τον πανίσχυρο εξωγήινο συμβιωτή με αποτέλεσμα να έχει πανίσχυρες υπερδυνάμεις. Μπορεί να καταφέρει ό,τι θέλει και αυτό που θέλει, είναι να καταστρέψει τον ιδρυτή του Life Foundation. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για μια μάχη μεταξύ της πραγματικής του προσωπικότητας (Eddie) με τον υπερήρωα Venom που έχει μπει μέσα του.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

Στην αρχή είπα ”φίλοι και φίλες της Marvel”, όμως η ταινία δεν είναι μέρος του πολυαγαπημένου MCU (Marvel Cinematic Universe) αλλά πρόκειται για το universe που δημιουργεί η SONY στο χώρο των ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Επίσης, ο πρωταγωνιστής Venom (Tom Hardy), είναι από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν παίξει και σε ταινία της DC (ο Bane στο The Dark Knight Rises) αλλά και της Marvel (Venom).

Δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά έχουμε ένα clip από ταινία κινουμένων σχεδίων, την δεκαετία του ’90, που παραπέμπει στον Venom!

Venom Trailer 90s Animated Version

Τα γυρίσματα της ταινίας τελείωσαν τον Ιανουάριο και αυτό κακοφάνηκε σε μερικούς, καθώς το βρήκαν αργοπορημένο wrap.

Τον Μάιο του 2017, η SONY μέσω ενός tweet, ανακοίνωσε πως ο Tom Hardy θα είναι ο Venom και προσωπικά μου άρεσε αρκετά αυτή η επιλογή!

Μάθαμε, λοιπόν, όσα ήταν να μάθουμε και τώρα ανυπομονούμε όλοι να έρθει η 5η Οκτώβρη, να πάμε στο κοντινότερο σινεμά της πόλης μας και να δούμε τι καλό μας έφτιαξε η SONY και η MARVEL!

 

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!