γιορτή της επιστήμης
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ

Η Γιορτή της Επιστήμης, ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα στη Γαλλία, διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, από 8 έως 14 Οκτωβρίου, με θέμα “Από το απείρως μεγάλο στο απείρως μικρό“. Στη διοργάνωση αυτή συμμετέχουν
το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το ΝΟΗΣΙΣ.

Η έναρξη των εκδηλώσεων σηματοδοτείται από τη διάλεξη του καθηγητή Πανεπιστημίου Paris VII και Διευθυντή ερευνών του CNRS, Σταύρου Κατσανέβα με θέμα “Η σύνδεση των δύο απείρων, μια υπόθεση κλίμακας“, την Τρίτη 8/10 και ώρα 18.30, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
 
Επιπλέον, θα υπάρξουν προβολές επιστημονικών ταινιών, σε συνεργασία με το Caid-Κέντρο Κοινωνίας Επιστήμης και Τέχνης και το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (C.N.R.S. Images).
 
Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις δίνονται στο συνημμένο ενημερωτικό έντυπο και το πρόγραμμα.

Πληροφορίες επικοινωνίας:
http://www.ift.gr/index.php/el/greek/22-greekgr/politismos/333-giorti_epistimis

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!