Ελένη Αγουρζενίδου

Ελένη Αγουρζενίδου

IT Team Leader

Γεννήθηκα το 1992 στην πόλη των Σερρών, από όπου και αποφοίτησα από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής. Καθόλου τυχαία δε βρέθηκα σε αυτή τη σχολή, καθώς αγαπώ ιδιαίτερα την τεχνολογία και ακόμη περισσότερο τον προγραμματισμό.

Παράλληλα, βρίσκω αρκετό ενδιαφέρον στην ψυχολογία. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο ΕΚΠΑ στο Life Coaching και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Εισαγωγή στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής.

Αυτές τις δύο αγάπες έρχεται το CityCampus να τις ενώσει. Με την ένταξη μου στον οργανισμό, αναλαμβάνω το ρόλο της Team Leader. Υπέροχη πρόκληση, ώστε να συνδυάσω το Coaching με την Πληροφορική.

Βλέπω το ρόλο μου ως Coach, προσπαθώντας να  δρω αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των αδυναμιών μας ως ομάδα. Μετά το πέρας των εργασιών, αξιολογώ, τι πήγε καλά ,τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα; 

Η  επικοινωνία και η ενσυναίσθηση , απαραίτητα χαρακτηριστικά που καλούμαι να χτίσω, με σκοπό να προλαμβάνω καταστάσεις ως προς όφελος του αποτελέσματος. Πιστεύω στο συμμετοχικό και ενθαρρυντικό κλίμα και θα ήθελα να δω  και τα μέλη της ομάδας μου με τον καιρό να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν τους στόχους του οργανισμού και τους δικούς τους στόχους.

Νοιώθω τυχερή για την ευκαιρία που μου έδωσε ο οργανισμός, θα χαρώ η ομάδα μου να αποτελέσει μέρος της εξέλιξης του.

Στον ελεύθερο μου χρόνο προτιμώ να διαβάζω βιβλία και βιογραφίες, με σκοπό να εμπνευστώ από ανθρώπους που ξεχώρισαν στον τομέα τους. Λατρεύω τα ταξίδια καθώς επίσης και το χορό.