Ειριάννα Τόκκα

Ειριάννα Τόκκα

Συντάκτρια

Για τους πιο κοντινούς είμαι απλά η Ειριάννα, μια φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με όνειρα και φιλοδοξίες όπως και κάθε παιδί στην ηλικία μου. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά και επιθυμώ να μάθω και άλλες γλώσσες στο μέλλον. Εκτός από τις υποχρεώσεις μου στη σχολή είμαι εθελόντρια στο Mindspace, στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας και πλέον αρθρογραφώ εδώ στο citycampus.gr και ελπίζω με τα άρθρα μου να μάθουμε παρέα πολλά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα πάνω στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας!

Αγαπώ τον χορό, την καλή μουσική, την καλή παρέα, το ethnic φαγητό, τις κωμωδίες είτε σε θέατρο είτε σε κινηματογράφο που σε κάνουν να γελάς δυνατά με την ψυχή σου, μια απλή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας που τόσο λατρεύω και φυσικά δε θα μπορούσα να ξεχάσω το μεγαλύτερο όνειρο μου… Να γυρίσω κάθε γωνία αυτού του πλανήτη, η οποία έχει τόσα πολλά να μου μάθει, τόσες νέες κουλτούρες και πολιτισμούς και τόσες εμπειρίες που ούτε καν μπορώ να συλλάβω στα όνειρα μου.

Εάν είχα να σας δώσω μια συμβουλή αυτή θα ήταν: Nothing is worse that missing an opportunity that could have changed your life!