Δωρεάν μαθήματα αγγλικών και πληροφορικής με το πρόγραμμα E-Gnosis

Η Equal Society, ένας από του κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της εκπαίδευσης καλεί όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις γνώσεις τους, το βιογραφικό τους σημείωμα και τις πιθανότητές τους για εύρεση απασχόλησης να ενταχθούν στο πρόγραμμα E-Gnosis.

Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες και νέοι που τώρα μπαίνουν στον εργασιακό στίβο, όλοι έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν δωρεάν, να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους και μέσα από το πρόγραμμα E–Gnosis, να δουν το μέλλον τους με αισιοδοξία.

Η πρωτοβουλία E–Gnosis, με απόλυτη συνέπεια στις επιταγές των καιρών, αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση δωρεάν εκπαίδευσης τόσο στην αγγλική γλώσσα με το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό TOEIC της ελληνοαμερικάνικης ένωσης όσο και στις βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών με το δίπλωμα της Vellum Global Educational Services.

Με πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, το πρόγραμμα E–Gnosis είναι εδώ για εκείνους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό επαγγελματικό προφίλ.

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στην ιστοσελίδα  www.e-gnosis.gr και εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ λαμβάνοντας αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην πληροφορική και στην αγγλική γλώσσα.

Πραγματοποιήστε τώρα την αίτησή σας στον ιστότοπο  www.e-gnosis.gr  ή καλέστε για περισσότερες πληροφορίες στο 211.70.51.841.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!