Διεθνής έκθεση πανεπιστημίων της IUF 2020

Της Φωτεινής Τσαϊλάρη

Μία μέρα απομένει για την IUF, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel Hotel από τη 13:00 έως τις 18:00 και στη Θεσσαλονίκη στις 9 Φεβρουαρίου στο Makedonia Palace από τις 14:00 έως τις 19:00. Το citycampus.gr θα παρευρεθεί ανάμεσα στους εκθέτες. Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με τις επικείμενες σπουδές σου ή ζητήματα καριέρας!

Τι θα βρεις στην έκθεση

Αν ψάχνεις για σπουδές Bachelor, Master, PhD ή MBA στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό θα έχεις τη δυνατότητα:

  • να συναντήσεις εκπροσώπους από περισσότερα από 65 Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα από 12 διαφορετικές χώρες,
  • να πάρεις πληροφορίες για περισσότερα από 2000 προγράμματα σπουδών μέσα από workshops,
  • να ενημερωθείς για διάφορες πηγές χρηματοδότησης και υποτροφίες που μπορεί να διεκδικήσεις,
  • να λάβεις δωρεάν συμβουλευτική σπουδών, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού από ειδικούς συμβούλου
  • να κερδίσεις ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

Οι Εκθέτες

Ανάμεσα στα Πανεπιστήμια που θα φιλοξενήσει η έκθεση ξεχωρίζουν το University College London και το Imperial College London, ενώ από τα ελληνικά Α.Ε.Ι το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Μπορείς να  δεις ολόκληρη τη λίστα με τους εκθέτες εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται η έκθεση

Εκτός από τους φοιτητές και τους απόφοιτους που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό, η έκθεση απευθύνεται και σε μαθητές Λυκείου που αναζητούν και άλλες επιλογές για το ξεκίνημα της ακαδημαϊκής τους πορείας.

Η είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις την εγγραφή σου εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα της IUF.

Θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό και δεν έχεις σε ποιον να απευθυνθείς; Μπες στο studybuddy.gr, κάνε εγγραφή και λύσε όλες σου τις απορίες σήμερα!

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!