Διαγωνισμός Φωτογραφίας Citycampus.gr!

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Το καλοκαίρι ακόμα κρατάει δυνατά τα σκήπτρα του και όλοι είμαστε σε «φάση» διακοπών με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… Οι παραλίες είναι γεμάτες από όλους εσάς που χαίρεστε τις Αυγουστιάτικες μέρες και νύχτες! Όλοι βγάζετε φωτογραφίες, για να θυμάστε τις διακοπές σας στις… πιο δροσερές μέρες του Φθινοπώρου!

Το Citycampus.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη προκηρύσσουν διαγωνισμό πρωτότυπης φωτογραφίας για όλους εσάς με θέμα το Καλοκαίρι… Στείλτε μας την πιο καλή σας φωτογραφία από όσες τραβήξατε το φετινό καλοκαίρι στο mail: diagonismos@citycampus.gr και εμείς θα την αναρτήσουμε στη σελίδα μας στο Facebook, προκειμένου να την ψηφίσουν οι φίλοι και γνωστοί σας! Καταστρώστε την καλοκαιρινή σας καμπάνια και η αλάνθαστη γνώμη του κοινού θα σας αναδείξει νικητές!

Η διαδικασία;… παραπάνω από απλή: Στέλνετε την φωτογραφία σας στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook, εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το κοινό ψηφίζει, κάνοντας Like! Δύο νικητές από την ψηφοφορία και ένας που θα αναδειχθεί από τη συντακτική ομάδα θα λάβουν ως έπαθλο από ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Πατάκη. Πέντε επίσης διαγωνιζόμενοι θα λάβουν έπαινο συμμετοχής σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού!!

Και ακόμα: Των νικητών και όσων λάβουν έπαινο οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus.gr για να μας θυμίζουν καλοκαίρι τις φθινοπωρινές μέρες και θα κοσμήσουν και ένα σχετικό ebook που θα δημιουργηθεί από εμάς!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 17 Αυγούστου 2015

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 15 Σεπτεμβρίου 2015

Λήξη ψηφοφορίας: 30 Σεπτεμβρίου 2015

(οι ημερομηνίες μπορούν να παραταθούν με απόφαση του citycampus.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού αναλυτικά στο αρχείο: Διαγωνισμός φωτογραφίας!

Επίσης, μπορείτε να ψηφίζετε εδώ:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.839075309502931.1073741831.461609287249537&type=3

Η φωτογραφία είναι από το freedigitalphotos.net