Διαγωνισμός Φωτογραφίας για το χειμώνα και τα Χριστούγεννα!

Χρισούγεννα 2015

Είμαστε στην καρδιά του Χειμώνα, όσο και αν ο καιρός έχει άλλη γνώμη. Τα Χριστούγεννα μπορεί να πέρασαν αλλά το Citycampus αποφάσισε να δώσει μια παράταση στο εορταστικό κλίμα με ένα ακόμη διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα του αυτή τη φορά είναι: Χειμώνας 2016 (τοπία, χριστούγεννα, σημεία χαλάρωσης… κλπ);

Το Citycampus.gr προκηρύσσει διαγωνισμό πρωτότυπης φωτογραφίας για όλους εσάς με θέμα Χειμώνας 2016 (τοπία, χριστούγεννα, σημεία χαλάρωσης…). Επιλέξτε μια από τις καταπληκτικές φωτογραφίες που τραβήξατε τον τελευταίο καιρό ή στήστε το σκηνικό για μια ακόμα καλύτερη…

Αυτή που θα επιλέξτε μετά από πολλή… σκέψη, τη στέλνετε στο: diagonismos@citycampus.gr και εμείς θα την αναρτήσουμε στη σελίδα μας στο Facebook, προκειμένου να την ψηφίσουν οι φίλοι και γνωστοί σας! Καταστρώστε την χειμερινή σας καμπάνια και η αλάνθαστη γνώμη του κοινού θα σας αναδείξει νικητές!

Η διαδικασία;… παραπάνω από απλή: Στέλνετε εσείς την φωτογραφία σας στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook, εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το κοινό ψηφίζει, κάνοντας Like! Δύο νικητές από την ψηφοφορία και ένας που θα αναδειχθεί από τη συντακτική ομάδα θα λάβουν ως έπαθλο από ένα βιβλίο. Πέντε επίσης διαγωνιζόμενοι θα λάβουν έπαινο συμμετοχής σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού!!

Και ακόμα: Των νικητών και όσων λάβουν έπαινο οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus.gr για να μας θυμίζουν τη συμμετοχή σας φθινοπωρινές μέρες και θα κοσμήσουν και ένα σχετικό ebook που θα δημιουργηθεί από εμάς!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 4 Ιανουαρίου 2016

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 31 Ιανουαρίου 2016

Λήξη ψηφοφορίας: 7 Φεβρουαρίου 2016

(οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού αναλυτικά στο αρχείο: Διαγωνισμός φωτογραφίας!

Αν απλά θέλετε να ψηφίσετε την καλύτερη φωτογραφία, πατήστε εδώ!

Χειμώνας 2016

Η φωτογραφία είναι από το freedigitalphotos.net