Διήμερο comics στην Πάτρα

Της Ελένης Τατάκη

Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου, ο πολυχώρος του «Συνδετήρα» θα φιλοξενήσει το πρώτο Squid festival, το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση comics γνωστών πατρινών καλλιτεχνών, καθώς και bazaar μερικών από τους πιο δραστήριους εκδοτικούς οίκους comics στην Ελλάδα. Μεταξύ των καλλιτεχνών θα βρίσκονται ο Ιάκωβος Βάης, η Έλενα Γώγου, η Αγγελική Σαλαμαλίκη, ο Δημήτρης Κάσδαγλης, ο Διονύσης Φάκος, η ομάδα του Delivery Pig Comics και ο Γιώργος Μελισσαρόπουλος.

Στο bazaar συμμετέχουν οι εκδοτικές: Webcomics Εκδόσεις “Ένατη Διάσταση”, Εκδόσεις του Κάμπου – Pineiada Bibles, Εκδόσεις Χαραμάδα / Haramada Publications και το πατρινό περιοδικό 99 percent invisible.

Την πρώτη μέρα το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 14.00 έως τις 20.00 ενώ τη δεύτερη από τις 11.00 έως και τις 19.00. Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες σχεδιαστές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook (https://www.facebook.com/events/1821000511552544/), αν και θα έχετε την ευκαιρία να τους γνωρίσετε σύντομα από κοντά! Ο Συνδετήρας βρίσκεται στην οδό Αλ. Υψηλάντου 146, και θα προσφέρει καφέ, ποτά, μπύρες και σνακ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!