Διαγωνισμός φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα!!!

Δεύτερος Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Το Φθινόπωρο είναι πλέον πραγματικότητα και ας επιμένει η ζέστη κάποιες φορές. Η εξεταστική τελείωσε εδώ και πολύ καιρό και η ρουτίνα των μαθημάτων καλά κρατεί. Πότε ήταν καλοκαίρι; Πότε τελείωσε ο προηγούμενος διαγωνισμός φωτογραφίας του Citycampus;

Το Citycampus.gr προκηρύσσει διαγωνισμό πρωτότυπης φωτογραφίας για όλους εσάς με ελεύθερο θέμα. Επιλέξτε μια από τις καταπληκτικές φωτογραφίες που τραβήξατε τον τελευταίο καιρό ή στήστε το σκηνικό για μια ακόμα καλύτερη…

Αυτή που θα επιλέξτε μετά από πολλή… σκέψη, τη στέλνετε στο: diagonismos@citycampus.gr και εμείς θα την αναρτήσουμε στη σελίδα μας στο Facebook, προκειμένου να την ψηφίσουν οι φίλοι και γνωστοί σας! Καταστρώστε την φθινοπωρινή σας καμπάνια και η αλάνθαστη γνώμη του κοινού θα σας αναδείξει νικητές!

Η διαδικασία;… παραπάνω από απλή: Στέλνετε εσείς την φωτογραφία σας στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook, εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το κοινό ψηφίζει, κάνοντας Like! Δύο νικητές από την ψηφοφορία και ένας που θα αναδειχθεί από τη συντακτική ομάδα θα λάβουν ως έπαθλο από ένα βιβλίο. Πέντε επίσης διαγωνιζόμενοι θα λάβουν έπαινο συμμετοχής σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού!!

Και ακόμα: Των νικητών και όσων λάβουν έπαινο οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα του Citycampus.gr για να μας θυμίζουν τη συμμετοχή σας φθινοπωρινές μέρες και θα κοσμήσουν και ένα σχετικό ebook που θα δημιουργηθεί από εμάς!

Και τα τυπικά του διαγωνισμού:

Έναρξη: Από σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2015

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 30 Νοεμβρίου 2015

Λήξη ψηφοφορίας: 10 Δεκεμβρίου 2015

(οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού αναλυτικά στο αρχείο: Διαγωνισμός φωτογραφίας!

Αν απλά θέλετε να ψηφίσετε την καλύτερη φωτογραφία, πατήστε εδώ!

Η φωτογραφία είναι από το freedigitalphotos.net