Δέσποινα Μέγγιου

Δέσποινα Μέγγιου

Editor

Η Δέσποινα δηλώνει φοιτήτρια του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και αποσκοπεί να συνεχίσει τις σπουδές της στην Φαρμακευτική Χημεία.
Στον ελεύθερο χρόνο της είναι πιθανό να την εντοπίσεις σε κάποιο μποέμικο βιβλιοπωλείο, προσπαθώντας να ανακαλύψει κάποιο νέο βιβλίο. Ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό της καταπιανόταν με κάποιο άθλημα. Ταυτόχρονα όμως, δηλώνει και λάτρης του φαγητού και του κρασιού για αυτό άλλωστε επιλέγει εξόδους που τα περιλαμβάνουν. Θα έλεγε κανείς πως η ποιότητα είναι για εκείνη πολύ σημαντική και για αυτό φροντίζει με εκλεκτικό τρόπο να την εφαρμόζει σε όλους τους τομείς της ζωής της.
Διαρκώς προσπαθεί να καταπιαστεί με κάτι καινούργιο και κυρίως με εθελοντικές δράσεις. Το πείσμα που την διακατέχει, καθώς και το έντονο αίσθημα ευθύνης σε κάθε τι που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας είναι τα χαρακτηριστικά που την ώθησαν να συμπεριληφθεί στην ομάδα του City campus. Η ενασχόληση της αυτή αποτελεί για εκείνη μια νέα πρόκληση για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ποιοτικό έργο και να αφήσει την δική της πινελιά.