Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Τα μέλη της Συγκλήτου του ΕΜΠ αποφάσισαν την αναστολή της λειτουργίας του ΕΜΠ και την επανασύγκληση της Συγκλήτου την Τετάρτη 25/9/2013 στις 10:00 για να επανεκτιμήσει την κατάσταση, εξαιτίας της διαθεσιμότητας που τέθηκαν οι 399 διοικητικοί υπάλληλοι.

Η Σύγκλητος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας. Η πρυτανεία ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των νεοεισακτέων Α/ ετών φοιτητών κατά τις όπου υπάρχει αναστολή λειτουργίας.

Η Σύγκλητος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ έχει προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας από τις 20 Σεπτέμβρη. Νεώτερη ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την επόμενη συνεδρίαση της Συγκλήτου, η οποία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Τα μέλη της συνέλευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφάσισαν αναστολή λειτουργίας του τμήματος.

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!