Αγαπημένη παραλία του καλοκαιριού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ CITYCAMPUS.GR

με θέμα: «Αγαπημένη παραλία του καλοκαιριού»

Ήρθε Σεπτέμβρης. Ο μήνας που ενώ μπαίνουμε πάλι στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα, το μυαλό αναπολεί ακόμη όλες τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές. Βλέπεις τις φωτογραφίες στο κινητό σου και σκέφτεσαι πόσο θα ήθελες να είσαι  και πάλι στην αγαπημένη σου παραλία. Εκείνη την παραλία που προτείνεις σε όλους τους γνωστούς σου.

Γιατί να μην μοιραστείς τη φωτογραφία σου και με τους αναγνώστες του citycampus.gr και να μην κερδίσεις διάφορα δώρα;

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή! Διάλεξε την καλύτερη φωτογραφία που ανταποκρίνεται στο θέμα «Αγαπημένη παραλία του καλοκαιριού» και στείλε την στη διεύθυνση diagonismos@citycampus.gr μαζί με όνομα, επώνυμο, ηλικία, σχολή φοίτησης και προφίλ facebook και Instagram – εάν υπάρχει.

Εμείς την αναρτούμε στο αντίστοιχο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook και το Instagram και το κοινό ψηφίζει κάνοντας like στην αγαπημένη του!

Προετοίμασε, λοιπόν, τη δική σου φωτογραφική καμπάνια (μέσω αναρτήσεων, κοινοποιήσεων κλπ) και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!!

Δύο νικητές θα αναδειχθούν μέσω της ψηφοφορίας, ενώ ο τρίτος από τη συντακτική ομάδα του Citycampus. Οι δύο νικητές/νικήτριες που θα αναδειχθούν πρώτοι από την ψηφοφορία του κοινού θα λάβουν ως δώρα powerbanks και ο/η νικητής/νικήτρια που θα επιλεγεί από το Citycampus.gr θα λάβει ως δώρο ακουστικά. Οι δεύτεροι κατά σειρά από την ψηφοφορία του κοινού αλλά και άλλοι δύο που θα επιλεχθούν από την ομάδα του Citycampus.gr θα λάβουν από ένα βιβλίο.

Δες αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ!

Ακόμα το σκέφτεσαι; Μη χάνεις χρόνο και λάβε μέρος!

Έναρξη: 7 Σεπτεμβρίου 2020

Λήξη αποστολής φωτογραφιών: 30 Σεπτεμβρίου 2020

Λήξη ψηφοφορίας: 7 Οκτωβρίου 2020

(οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν με απόφαση του citycampus.gr και ανακοίνωση στο Facebook και το Instagram)

Αποστολή στο: diagonismos@citycampus.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής και ψηφοφορίας: Να μας κάνετε εσείς και οι ψηφοφόροι σας “Like” στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στο Instagram!