Άρτεμις Γιαννακοπούλου (E- Book): Ένα κορίτσι με..ταπεραμέντο!

της Μαίρης Παπαδογιαννάκη

Ένα κορίτσι γεννημένο κάτω απ’ τον ήλιο του καλοκαιριού το 1993. Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας ο τόπος καταγωγής της και Αθήνα Αττικής η πόλη, στην οποία έζησε, αναμφισβήτητα, αξέχαστα χρόνια, ούσα φοιτήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Το 2016 μπήκε στη ζωή της το citycampus.gr, μέσω του Σεμιναρίου Δημοσιογραφίας. Ένα σεμινάριο-μονόδρομος, καθώς μετά το πέρας του, εντάχθηκε άμεσα στο δυναμικό σύνταξης του site. Τα ηγετικά στοιχεία του χαρακτήρα της δεν άργησαν να φανούν και έτσι, λίγο αργότερα τον ίδιο χρόνο, παρακολουθήσαμε την ανέλιξή της ως Team Leader σε ομάδα σύνταξης. Μία θέση που διατήρησε για 2 ολόκληρα χρόνια, ώσπου έφτασε σε ακόμα υψηλότερο βάθρο, εκείνο της Βοηθού Αρχισυντάκτριας, στο οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα.

Εκείνη αυτοπροσδιορίζεται ως ανήσυχο πνεύμα, λάτρης των ταξιδιών, όπως κι ενός καλού βιβλίου. Αγαπά να αξιοποιεί τον ελεύθερό της χρόνο δημιουργικά, λαμβάνοντας ερεθίσματα με όλες τις αισθήσεις της, ανακαλύπτοντας νέα μυστικά.

Όσοι την έχουμε γνωρίσει θα συμφωνήσουμε πως πρόκειται για μια έντονη προσωπικότητα, με αστείρευτο χιούμορ. Εξαιρετικά ευφυής και εύθυμη, φροντίζει να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα με κάθε ευκαιρία, χαρίζοντάς μας ατελείωτες στιγμές γέλιου. Και φυσικά, πάντα πρόθυμη να στηρίξει την ομάδα του citycampus, με όποιον τρόπο μπορεί.

Τώρα, λοιπόν, που ήρθε η ώρα να μας αφήσεις (προσωρινά ελπίζουμε), ώστε να κυνηγήσεις το όνειρό σου στο εξωτερικό, δεν μπορούμε παρά να σου ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία! Ελπίζουμε να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που θέλεις και να εφοδιαστείς για το μέλλον σου, το οποίο, φυσικά, προβλέπεται λαμπρό!

Καλή σου τύχη!!

[pdf issuu_pdf_id=”180909195814-a5374ec95c6b4499aef594da58ff57fc” width=”640″ height=”480″ layout=”1″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!