ReGeneration

ReGeneration: Τι είναι;

Το ReGeneration είναι η πρωτοβουλία που έρχεται να γεφυρώσει το κενό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των νέων οι οποίοι θέλουν να μάθουν, να αναπτυχθούν, να ρισκάρουν και να αφήσουν το στίγμα τους στην κοινωνία και των εταιριών που δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες για τη στελέχωση του δυναμικού τους.

Παράλληλα, η δομημένη αυτή προσπάθεια έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα του επιχειρηματικού κόσμου, δημιουργώντας μια «κοινότητα» κορυφαίων πολυεθνικών και ελληνικών εταιριών, ανερχόμενων επιχειρηματικών μονάδων, δημοσίων φορέων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ενιαίο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης το οποίο παρέχει γνώσεις και δεξιότητες, αλλά και μια μοναδική εμπειρία ζωής σε όποιον συμμετέχει!

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στο ReGeneration?

Στο ReGeneration μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή νέοι, απόφοιτοι ελληνικών και ξένων φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ/κολλέγιο), όλων των γνωστικών πεδίων, με ή χωρίς μεταπτυχιακό τίτλο, και μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία.

Τι προσφέρει το ReGeneration;

  • 6 μήνες έμμισθη εργασία σε σημαντικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς
  • 100 ώρες εκπαίδευσης στη διάρκεια της πρακτικής
  • 50 ώρες εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ
  • Συμμετοχή σε ομαδικό project διάρκειας 3 μηνών (3ος-6ος μήνας πρακτικής)
  • Σεμινάρια και συμβουλευτική υποστήριξη προσωπικής ανάπτυξης και επαγγελματικού προσανατολισμού

Πώς γίνεται η Διαδικασία Επιλογής στο ReGeneration;

Η διαδικασία επιλογής διαρκεί 2 μήνες και περιλαμβάνει 4 στάδια:

  • 1o στάδιο: Υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος, με ανάρτηση βιογραφικού σημειώματος και ενός σύντομου βίντεο ή κειμένου στη σελίδα του ReGeneration.
  • 2o στάδιο: Συμπλήρωση ενός τεστ δεξιοτήτων και ερωτηματολογίου εργασιακής συμπεριφοράς. Το τεστδιαρκεί 2-2,5 ώρες συνολικά και μπορεί να εκτελεστεί με διαλείμματα.
  • 3ο στάδιο: Boot Camp αξιολόγησης των υποψηφίων που περιλαμβάνει case-study με σύντομη παρουσίαση και συνέντευξη από επιτροπή.
  • 4o στάδιο: Απευθείας συνέντευξη με τους εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνεντεύξεων που δίνει ο κάθε υποψήφιος.

Η διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου. Ο επιτυχόντες θα πραγματοποιήσουν τις πρώτες 40 ώρες της εκπαίδευσης τους το Σεπτέμβριο 2014,ενώ η απασχόληση τους στις εταιρείες θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2014.

Οι υποψήφιοι που θα λάβουν πρόταση συνεργασίας από δύο ή περισσότερες εταιρίες, θα μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι την εταιρία που θα τους προσλάβει.

Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή μέχρι 22/6/14, μέσω της ιστοσελίδας: http://regeneration.gr/what-is-regeneration

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!