Έκθεση βρετανικών πανεπιστημίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αν θέλετε να γνωρίσετε τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και να μιλήσετε με εκπροσώπους τους που θα είναι πρόθυμοι να απαντήσουν στις ποικίλες ερωτήσεις σας, δεν έχετε παρά να πάτε στην Έκθεση των Βρετανικών Πανεπιστημίων που αφορά προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και ερευνητικά προγράμματα.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στην Αθήνα το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 (από τις 14.00 μέχρι τις 20.00) στο Crowne Plaza Athens City Centre Hotel, Μιχαλακοπούλου 50. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Απριλίου στο Makedonia Palace Hotel, λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, τις ίδιες ώρες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τη λίστα των πανεπιστημίων που συμμετέχουν και το πρόγραμμα σεμιναρίων που θα ακολουθήσει, κοιτάξτε την ιστοσελίδα του βρετανικού συμβουλίου:

http://www.britishcouncil.gr/events/education-uk-exhibitions

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!

Η φωτογραφία είναι από το freedigitalphotos.net