Σπύρος Κατρανίδης

Σπύρος Κατρανίδης

Editor

Γεννημένος το 1998 στην Αθήνα. Από τη φύση μου φιλόδοξο άτομο πλέον βρίσκομαι μία ανάσα από το πτυχίο της φυσικοθεραπείας από το Queen Margaret University ενώ έχω παρουσιάσει πρόσφατα πόστερ σε συνέδριο αποκατάστασης πάνω στην χρήση επαυξημένης πραγματικότητας στη νευρολογική φυσικοθεραπεία.

Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με εκδρομές, ταξίδια και βόλτες, το περπάτημα, τον αθλητισμό  να διαβάζω κόμιξ ενώ συνηθίζω να αναζητώ και να ενημερώνομαι για διάφορα θέματα με κυριότερα  να προέρχονται ή να σχετίζονται με τη γεωγραφία, τη βιολογία, την ιστορία ή και με τρέχοντα ζητήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα.

Η σύνταξη δε μου είναι άγνωστη έννοια καθώς επί τέσσερα χρόνια στο Γυμνάσιο και το Λύκειο ήμουν μέλος της ομάδας αρχισυντακτών της σχολικής εφημερίδας Schooliki όπου το 2013 είχε βραβευτεί για την καλύτερη εμφάνιση σχολικής εφημερίδας πανελλαδικά. Έτσι ενισχύθηκε η τάση που είχα να ενημερώνομαι και να διερευνώ θέματα στους διάφορους τομείς. Η ένταξή και η συμμετοχή μου στην ομάδα του Citycampus μου δίνει την ευκαιρία να ενημερώνω τους αναγνώστες του σε θέματα επιχειρηματικότητας και όχι μόνο.