Διεθνής manager MBA

Το NETWORK Postgraduate Department, στα πλαίσια της υποστήριξης των υποψηφίων για Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) διοργανώνει το ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο: “Πτυχίο MBA: Χτίζοντας το προφίλ του Διεθνούς Manager”

Θα αναλυθούν κρίσιμα θέματα όπως:

ΓΙΑΤΙ τα στελέχη με τίτλο MBA αποτελούν την πρώτη επιλογή εταιρειών σε όλο τον κόσμο ειδικά σε περιόδους κρίσης;

ΠΩΣ μπορείς να διασφαλίσεις την σωστή επιλογή ενός τίτλου MBA με βάση το προφίλ και τις οικονομικές δυνατότητές σου;

ΠΟΙΕΣ ενέργειες πρέπει να εκτελέσεις άμεσα για να διασφαλίσεις ότι το προφίλ σου θα καταφέρει να διακριθεί μέσα από την πλέον ανταγωνιστικότερη διαδικασία αποδοχής υποψήφιων Σπουδαστών;

Κατά τη διάρκεια τoυ Σεμιναρίου θα δοθούν οδηγίες για σωστή:

Σύνταξη βιογραφικού

Σύνταξη αιτήσεων και συστατικών επιστολών

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη/ος για εισαγωγή σε Top Business Schools καθώς:

Θα μπορείς να αξιολογήσεις το προφίλ σου και τις δυνατότητες που σου δίνονται Σπουδάζοντας ένα MBA έτσι ώστε να διασφαλίσεις πως η επιλογή σου θα είναι σε πλήρη συμφωνία με τον τελικό επαγγελματικό σου στόχο.

Λαμβάνεις έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τις κρίσιμες ημερομηνίες και το χρόνο που πρέπει να αφιερώσεις σε κάθε βήμα της προετοιμασίας σου ώστε η αίτηση σου να είναι επιτυχής.

Θα ενημερωθείς για όλες στρατηγικές χρηματοδότησης Σπουδών ΜΒΑ που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις το στόχο σου στο βέλτιστο δυνατόν κόστος.

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία/Ώρα: Πέμπτη 3 Οκτωβρίου / 18:00 – 19:30

Δήλωσε συμμετοχή

Αν επιθυμείς να διεκδικήσεις υποτροφίες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ο Οδηγός Υποτροφιών του Citycampus που μόλις κυκλοφόρησε σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr) και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!