δημοσίευση

 

Εάν σας αρέσει να γράφετε και τα ενδιαφέροντά σας είναι παραπλήσια με αυτά του citycampus.gr, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να καλλιεργήσετε το συγγραφικό σας δαιμόνιο μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Στείλτε στο mail info@citycampus.gr μία σύντομη περιγραφή της προσωπικότητάς σας (ονοματεπώνυμο, τμήμα σπουδών, έτος και ό,τι άλλο θεωρείτε εσείς απαραίτητο), το προφίλ σας στο facebook και τις ομάδες στις οποίες είστε μέλος και κυρίως τα ενδιαφέροντά σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ειδήσεις, μεταπτυχιακά, γραφειοκρατικά, νομοθεσία κλπ).

Η ομάδα του citycampus.gr θα εκτιμήσει τα στοιχεία σας και θα απευθυνθεί σε εσάς για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι όροι έχουν ως εξής: το citycampus θα σας αναθέτει να γράφετε για ένα θέμα που σχετίζεται με τα ενδιφέροντά σας σε τακτή χρονική βάση που θα συμφωνηθεί (πχ μία φορά στις 15 ημέρες ή μια φορά την εβδομάδα). Τα άρθρα θα δημοσιεύονται με το όνομα του citycampus. Ωστόσο, για κάθε ένα άρθρο που θα δίνετε στο citycampus.gr  θα σας δίνεται η δυνατότητα να εκφράζετε επώνυμα τη γνώμη σας ή τα ενδιαφέροντά σας στην κατηγορία “Γνώμες” και “Πρόσφατα άρθρα”. Άρα, για ένα διάστημα η γνώμη σας θα δημοσιεύεται με το όνομά σας στην πρώτη σελίδα μας. Δεν ενδιαφερόμαστε για περιστασιακές παρουσίες αλλά για τακτικές.

Η παραπάνω ευκαιρία σας δίνει την δυνατότητα να σας διαβάζουν χιλιάδες αναγνώστες ημερησίως και κυρίως μπορεί να λογαριαστεί με τις κατάλληλες συστάσεις ακόμα και ως προϋπηρεσία στις μελλοντικές επαγγελματικές σας αναζητήσεις…

Και πάλι, το mail μας είναι: info@citycampus.gr