Παρουσίαση του Οδηγού Υποτροφιών του citycampus

O «Οδηγός Υποτροφιών» του Project Abroad από το citycampus: η λύση στη χρηματοδότηση των σπουδών σου

‘Apply now, Thank us later!’

Της Νικόλ Μπίρταχα

Έχει αποδειχθεί στατιστικά πως η οικονομική στήριξη είναι ο πιο ισχυρός προγνωστικός δείκτης στην εξέλιξή σου ως φοιτητή/φοιτήτριας. Όχι, δεν εννοούμε μόνο την οικογενειακή οικονομική στήριξη που φυσικά παίζει το ρόλο της, αλλά τη θεσμική στήριξη μέσα από μια υποτροφία. Στην ανώτατη εκπαίδευση επικρατεί ένα είδος οικονομικής δυσκολίας σε πολλούς τομείς. Γιατί όμως να στερήσεις από τον εαυτό σου κάτι τόσο σημαντικό για τα χρήματα, όταν μπορείς να τα βρεις; Τα παραπάνω βαρετά στατιστικά είναι αλήθεια!

Διάβασε λοιπόν τα παρακάτω περισσότερο συναρπαστικά νέα!

«Η ευκαιρία συνήθως δεν αναγνωρίζεται, επειδή παίρνει τη μορφή σκληρής δουλειάς!»  Thomas Edison

 Γι’ αυτό ξέρω τι σκέφτεσαι τώρα… «Πού να ψάχνω τώρα…», «Πού να τρέχω…» «Σιγά μην επιλέξουν εμένα…». Κι όμως! Εμείς σε απαλλάσσουμε από τη «σκληρή δουλειά» και σε ενθαρρύνουμε να αποκτήσεις τον οδηγό, αλλιώς θα χάσεις πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας.

«Σε βγάζουμε από τη δύσκολη διαδικασία της έρευνας υποτροφιών: Η ευκαιρία δική σας και η σκληρή εργασία δική μας»!

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, εάν δεν το δοκιμάσεις, πώς θα ξέρεις; Γιατί λοιπόν να μη βρεις την υποτροφία που σου ταιριάζει απόλυτα και να μη δοκιμάσεις την τύχη και τις δυνατότητές σου;

Εμείς πιστεύουμε σε εσένα και σου προσφέρουμε απλόχερα, ολοκληρωμένα και επικαιροποιημένα όλα όσα έχεις να μάθεις για τις υποτροφίες σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, μέσα σε ένα βιβλίο!

Οπότε, “do yourself a favor” ενημερώσου εύκολα και γρήγορα για τις ευκαιρίες υποτροφιών, αποκτώντας το βιβλίο «Οδηγός Υποτροφιών» του citycampus.

Παρουσίαση του Οδηγού Υποτροφιών citycampus: Περιεχόμενο – Πίνακες:

Νόμιζες θα σε αφήναμε έτσι; Σου προσφέρουμε μερικά insights από το βιβλίο μας για να μάθεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν:

  • Υποτροφίες και κληροδοτήματα υπουργείων, πανεπιστημίων και της Ακαδημίας Αθηνών,
  • Υποτροφίες μεγάλων οργανισμών και κοινωφελών ιδρυμάτων,
  • 60 σελίδες πίνακες με όλες τις υποτροφίες που δόθηκαν την τελευταία διετία, για να είσαι σίγουρος ποια είναι φτιαγμένη για σένα: διάρκεια υποτροφίας – ύψος – όροι και προϋποθέσεις είναι μερικές από τις σημαντικές πληροφορίες του πίνακα!
  • Bonus υποτροφίες!

Σε στηρίζουμε πάντα, και σου υποσχόμαστε πολλά! Τι περιμένεις; Είναι απλό!

  1. Αγόρασε το βιβλίο
  2. Κάνε αίτηση
  3. Σπούδασε με υποτροφία που βρήκες από τον οδηγό
  4. Ευχαρίστησέ μας αργότερα!

Με αγάπη, η ομάδα του citycampus.gr

Συγγραφείς βιβλίου: Κωνσταντίνος Πολέμης – Ευγενία Πάταρα

Βιβλιογραφία

B. Robbins, K. Lauver, H. Le, D. Davis, R. Langley, and A. Carlstrom, “Do psychosocial and study skill factors predict college outcomes? A meta-analysis,” Psychological Bulletin, vol. 130, no. 2, pp. 261–288, 2004.

Ganem, N. and Manasse, M. (2011). The Relationship between Scholarships and Student Success: An Art and Design Case Study.