Πένυ Κουφονικολάκου

Πένυ Κουφονικολάκου

Συντάκτρια (π. Team Leader)

Ονομάζομαι Πένυ Κουφονικολάκου και είμαι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Μένω στον Πειραιά, την πόλη της «παρέας», και μπορώ να πω πως είμαι εθισμένη στον τρόπο που διασκεδάζουμε! Δεν ξέρω αν ακούγεται, ή μάλλον διαβάζεται, περίεργο, αλλά ναι, αυτό είναι το χόμπι μου! Θα σας ενημερώσω κάποια στιγμή για το πώς περνάμε εδώ!

Ο λόγος που θέλησα να ενταχθώ στην ομάδα του Citycampus οφείλεται στην αγάπη που έχω στη συγγραφή. Ανέκαθεν ένα -και μόνο εδώ που τα λέμε- μάθημα λάτρευα… την έκθεση! Η αποτύπωση των σκέψεων και η κατάθεση απόψεων αποτελούν για εμένα ανάγκη. Επιπλέον, θεωρώ πως η αρθρογραφία αυτόματα οδηγεί σε διεύρυνση των γνώσεων, καθώς αν θες να ενημερώσεις άρτια, οφείλεις να ξέρεις κατά γράμμα την επικαιρότητα αλλά και να μελετάς το παρελθόν. Η πνευματική όξυνση είναι φυσικό επακόλουθο μιας τέτοιας ενασχόλησης.

Η αρθρογραφία για εμένα αποτελεί «ταξίδι»! Μέσα από αυτή μπαίνεις στη διαδικασία να γνωρίσεις τον κόσμο. Εδώ «κουμπώνει» και η επιθυμία μου να ταξιδέψω! Στα μάτια μου φαντάζει ευλογία η επαφή με άλλους πολιτισμούς και οι συναντήσεις με ανθρώπους εντελώς διαφορετικούς από εμένα. Αν λοιπόν το καταφέρω κάποτε, θα ήθελα τις εμπειρίες μου να τις καταγράψω στα άρθρα μου!