Οδηγός Υποτροφιών citycampus

Κωνσταντίνος Πολέμης – Ευγενία Πάταρα

Εκδόσεις: Διάδραση – citycampus

The reason a lot of people do not recognize opportunity is because it usually goes around wearing overalls looking like hard work, Thomas Edison

Στον οδηγό υποτροφιών του citycampus μπορείς να βρεις πάνω από 10.000 υποτροφίες που χορηγούνται ανά έτος: Μία από αυτές είναι για σένα!!

Η χρηματοδότηση των σπουδών καθίσταται για όλο και περισσότερους νέους επιτακτική ανάγκη. Σε αυτή την απαίτηση της εποχής, έρχεται να απαντήσει ο Οδηγός Υποτροφιών. Πρόκειται για έναν οδηγό που αφουγκράστηκε την ανάγκη για καταγραφή των ευκαιριών χρηματοδότησης σπουδών όλων των επιπέδων. Ο συγκεκριμένος Οδηγός Υποτροφιών γεννήθηκε από την έμπνευση που μας έδωσε η αλληλεπίδραση με το κοινό του citycampus.

Στη σύγχρονη εποχή, οι σπουδές είναι απαραίτητο προσάρτημα στη ζωή ενός νέου. Ωστόσο, το κυνήγι των μεταπτυχιακών γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο λόγω των νέων οικονομικών συνθηκών και της αβεβαιότητας που οι συχνές αλλαγές προκαλούν.

Ο Οδηγός Υποτροφιών στοχεύει στην έγκυρη και πλήρη ενημέρωση του φοιτητικού κοινού που αναζητά τρόπους για να χρηματοδοτήσει τις προπτυχιακές και τις μεταπτυχιακές του σπουδές, το ερευνητικό του έργο ή εκπαιδευτικά ταξίδια και σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στους πίνακες καταγραφής του οδηγού, θα βρείτε όλες τις υποτροφίες που ανταποκρίνονται στο στόχο σας και στα έξοδα που σκοπεύετε να καλύψετε. Οι πίνακες παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να δείτε εάν δικαιούστε την υποτροφία που σας ενδιαφέρει αλλά και να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τις δικές σας ανάγκες.

Οδηγός Υποτροφιών: Περιεχόμενα

Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός υποτροφιών αποτελείται από τρία μέρη: Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται όλες οι υποτροφίες από Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κληροδοτήματα και την Ακαδημία Αθηνών. Το δεύτερο μέρος περιέχει έναν πίνακα 50 σελίδων με όλες τις υποτροφίες που έχουν χορηγηθεί την τελευταία διετία και επαναχορηγούνται. Τα πεδία του πίνακα αφορούν:

  • το φορέα που χορηγεί την υποτροφία,
  • τα αντικείμενα σπουδών,
  • το ύψος της υποτροφίας,
  • τη διάρκειά της,
  • τις προϋποθέσεις χορήγησης,
  • το επίπεδο σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό),
  • τη χώρα διεξαγωγής των σπουδών κ.ά.

Στο τρίτο μέρος δίνονται πληροφορίες για διεθνείς υποτροφίες για συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες, όπως γυναίκες, ΑΜΕΑ κλπ.

Δείτε ένα απόσπασμα από τον πίνακα υποτροφιών του βιβλίου:

Σκέψου, τώρα, δεκάδες σελίδες με πίνακες με χιλιάδες υποτροφίες που δίνονται κάθε χρόνο…

Σειρά: Project Abroad, 2019 – 2020

Λ. Τ.: 16,00 €  

Αγορά – Παραγγελία:

Μπορείτε να αποκτήσετε τον Οδηγό Υποτροφιών με τους εξής τρόπους:

Α) Με επίσκεψη στα γραφεία του citycampus. Για να το παραγγείλετε θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί.

Β) Στο Βιβλιοπωλείο ΓρηγόρηΣόλωνος 71 στο κέντρο της Αθήνας (16 ευρώ)

Γ) Με αποστολή ELTA Courier (Παραλαβή από το κατάστημα της περιοχής σας). Απαραίτητη η προπληρωμή μέσω paypal ή τραπεζικού λογαριασμού! Σε περίπτωση προπληρωμής μέσω Paypal (δείτε παρακάτω) ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, χρεώνεστε μόνο την αξία του βιβλίου και όχι και τα έξοδα αποστολής.

Για να το παραγγείλετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί:

Τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στον ανωτέρω πίνακα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την πώληση του βιβλίου υποτροφιών.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να πληρώσετε μέσω Paypal


Μη χάνεις χρόνο, αγόρασε τον Οδηγό Υποτροφιών τώρα!

Διάβασε κριτική για τον Οδηγό Υποτροφιών του citycampus εδώ!

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και κυρίως έγκαιρα με το πάτημα ενός κουμπιού; Κατέβασε την εφαρμογή μας από το Playstore (citycampus.gr)και διάβασε όλα τα νέα άρθρα εύκολα και γρήγορα!