Νικολία Σαββοπούλου

Νικολία Σαββοπούλου

Συντάκτρια

%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85

Ονομάζομαι Νικολία, είμαι φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και η καταγωγή μου είναι από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Η φοίτησή μου στην Ψυχολογία άλλαξε τον τρόπο που βλέπω  και αντιμετωπίζω τους ανθρώπους  γύρω μου  και πιο πολύ τον ίδιο μου τον εαυτό. Μαθαίνω συνεχώς  να έχω υπομονή, σεβασμό και να μην βλέπω μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Η διαμονή μου στην Αθήνα μοιάζει με ένα συνεχές ταξίδι ανακάλυψης  κάθε ομορφιάς που είναι κρυμμένη σ’αυτήν την πόλη. Μ’ αρέσει να πηγαίνω θέατρο, κινηματογράφο, να παρακολουθώ συναυλίες και  να κάνω βόλτες με την παρέα μου στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Αγαπώ τα ταξίδια και μια μεγάλη μου επιθυμία είναι να επισκεφτώ όσα περισσότερα μέρη του κόσμου μπορώ.

Η  αρθογραφία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μέσω της συνεργασίας  μου με το citycampus, ενώ η αγάπη μου για το γράψιμο επεκτείνεται και στην ποίηση, μέσω της οποίας μιλώ για πράγματα που δεν μπορώ να εκφράσω  με άλλον τρόπο. Tο motto που προσπαθώ να υιοθετώ είναι το «carpe diem», άδραξε την μέρα γιατί σήμερα είναι το «αύριο» που περίμενες  μέχρι χθες!