Νίκολα Παγκράτη

Νίκολα Παγκράτη

Νίκολα Παγκράτη

Συντάκτρια

Γεννήθηκα στις 11/02/1995. Ο μπαμπάς μου Γιώργος και η μαμά μου Μαρία ήταν και δεν θα παύσουν ποτέ να είναι έμπνευση για μένα και τη ζωή μου, αφού με μεγάλωσαν με αγάπη και ρομαντισμό. Σημαντικό ρόλο στη ζωή μου έπαιξε και η γιαγιά μου η οποία επίσης ήταν μεγάλη πηγή δύναμης εξαιτίας της στοργής που μου έδειχνε.

Έμαθα να αγαπάω τα γράμματα και τις τέχνες. Κατά καιρούς πήγαινα ζωγραφική, πιάνο, αθλήματα (όπως κρίκετ, μπάσκετ κλπ), μονέρνους χορούς αλλά αυτά που με κέρδισαν είναι οι παραδοσιακοί χοροί και ο προσκοπισμός. Λόγω όλων αυτών των στιγμών που διαμόρφωσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες στη ζωή μου, αναπτύχθηκε η ανάγκη μου να καταγράφω αναμνήσεις και όμορφες καταστάσεις και στη συνέχεια ακολούθησε η επιθυμία μου για την συγγραφή.

Σε αντίθεση με όλα αυτά με τράβηξε ο τομέας των θετικών επιστημών και συγκεκριμένα η επιστήμη των μαθηματικών. Παράλληλα με αυτά όμως δεν έπαψα να γράφω ερωτική ποίηση και άρθρα κοινωνικού περιεχομένου. Ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή μου έπαιξαν και παίζουν άνθρωποι που με περιβάλλουν αλλά και αυτοί που έφυγαν με το χρόνο. Αυτοί αποτελούσαν και θα συνεχίσουν να αποτελούν τον πυρήνα της ζωής μου και της αναπτυσσόμενης φαντασίας μου!