Μαρία Σγούρδου

Μαρία Σγούρδου

Editing Team Leader

Ονομάζομαι Μαρία Σγούρδου και είμαι γεννημένη το 1997 στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο τμήμα «Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις».

Όταν είδα το σεμινάριο Δημοσιογραφίας στο citycampus το θεώρησα πραγματικά ευκαιρία για εμένα. Μέσα από εκεί ήρθα πιο κοντά στο αντικείμενο που θέλω να ασχοληθώ και με κάνει να νιώθω πιο έτοιμη για την ακόλουθη πορεία μου στο μεταπτυχιακό πτυχίο. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι και εγώ μέλος αυτού του εθελοντικού οργανισμού, ως Team Leader. Είναι μία πολύ καλή αρχή για εμένα.

Από μικρή με ονειρευόμουνα, να κάνω την έρευνα μου για διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στο κόσμο και στην επικαιρότητα και να έχω το δικό μου reportaz. Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εμένα το να μπορώ να γράφω όσα σκέφτομαι και όσα πιστεύω. Αυτό λοιπόν είναι το όνειρο μου. Φυσικά απ’ έξω δεν θα αφήσω τον χορό, όπου αποτελεί έναν άλλο τρόπο έκφρασης για εμένα, πιο απελευθερωτικό. Αυτό που προσπαθώ να λέω καθημερινά στον εαυτό μου είναι ότι «η κορυφή δεν χαρίζεται, κατακτιέται».